IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Renault и Mercedes задълбочават сътрудничеството си

Бъдещ кросоувър на Alpine ще използва платформата на новия Mercedes-Benz GLA

19:03 | 03.01.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Renault&nbsp;</em></p>

Снимка: Renault 

Възродената от френския производител Renault марка Alpine възнамерява да разшири моделната си гама в близките няколко години. Първата стъпка в тази насока ще бъде появата на по-мощна версия на A110, която ще бъде последвана от кабриолет, както и от кросоувър, който ще използва платформата на новия Mercedes-Benz GLA.

Според информация на Carscoops, цитирана от Automedia.bg, кросоувърът ще излезе през 2021 г., като до момента липсват информации за него. Година по-рано ще видим Alpine A110 във версия „кабриолет”, която ще се появи на пазара едновременно с новото Porsche 718 Boxter.

Що се касае до новата версия на стандартното A110, тя вероятно ще бъде готова още до края на 2019 г. Сегашният вариант на колата беше харесан заради идеалното разпределение на теглото и леката конструкция, въпреки че като мощност автомобилът изостава от спортни хечбек-модели.

Продължението на материала вижте тук!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:03 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още