IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Suzuki показа хечкбека си Baleno

Моделът, който ще се предлага на европейския пазар, ще бъде представен официално през септември във Франкфурт

19:39 | 10.08.15 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Suzuki</em></p>

Снимка: Suzuki

Японската марка Suzuki разкри подробности за компактния си хечбек Baleno, който ще се предлага на европейския пазар. Моделът ще бъде показан официално на автосалона във Франкфурт през септември.

Като цяло дизайнът на Baleno повтаря този на концепта iK-2, дебютирал пред публика на изложението в Женева през март. Разликите ще засегнат формата на предните и задните светлини, размерите на колелата, както и външния вид на броните и на решетката на радиаторите.

Дължината на хечбека е 4023 мм, широчината – 1920 мм, а височината – 1450 мм. Това ще прати модела на Suzuki при субкомпактните, а не при компактните модели. Други подробности не бяха разкрити, като от компанията уточниха единствето, че Baleno ще предлага просторен салон и добро техническо оборудване.

Известно е още, че в гамата двигатели ще бъде включен 1,0-литров турбомотор BOOSTERJET с директно впръскаве на горивото. Мощността на агрегата не се съобщава, но се знае, че той ще предлага много нисък разход на гориво.

Още интересни новини от автомобилния свят четете в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:38 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още