IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Tesla ще подобри дизайна на Cybertruck

Новината беше обявена след негативна реакция от страна на публиката

15:25 | 29.02.20 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Tesla</em></p>

Снимка: Tesla

Електрическият Tesla Cybertruck предизвика нееднозначни реакции на публиката, а част от хората определено не харесаха простата и дръзка външност на машината. Мнозина определиха нейния дизайн като примитивен и това накара главния изпълнителен директор на Tesla - Илон Мъск, да обещае, че серийният вариант на пикапа ще бъде „леко подобрен“.

Изявлението си Мъск направи в Twitter, където продължава да е много активен. Милиардерът припомни, че серийният вариант на Cybertruck ще излезе през 2021 г., така че той и екипът от дизайнери на Tesla имат достатъчно време, за да направят някои промени по електромобила.

Пикапът е критикуван не само заради външния вид, но и заради конструкцията. Много хора, в това число и автомобилни експерти, са на мнение, че металната каросерия е опасна за другите участници в движението в случай на пътно-транспортно произшествие.

Повече по темата можете да прочетете в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:44 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още