IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Volvo обеща да оправи качеството

Компанията завърши на две места от дъното в класацията на J.D. Power за най-качествените автомобили в САЩ

14:08 | 13.07.18 г. 3
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Volvo срещна "някои предизвикателства" по отношение на качеството на автомобилите си, призна шефът на шведската компания Хенрик Грийн в интервю за Automotive News Europe.

Марката изненадващо завърши на две места от дъното в последното проучване на на J.D. Power за качеството на новите автомобили в САЩ. 

Грийн призна, че ниската оценка се дължи на някои проблеми при производството на XC90.

"Трябва да признаем, че имахме затруднения с дебюта на XC90. Имахме отличен пакет функции и аксесоари, но срещнахме някои предизвикателства с качеството. Работихме много по тях и би трябвало вече да са преодолени", казва Грийн. 

Според шефа на Volvo при представения по-късно XC60 проблемите са били отстранени, ако се съди по статистиката за извършените ремонти до три месеца след продажбата.

Грийн уверява, че новото S60 ще се представи още по-добре в тази област. То ще е "най-добрата премиера на Volvo в историята на компанията, що се отнася до качеството.

Още подобни новини четете в сайта на Automedia

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:31 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

2
rate up comment 9 rate down comment 7
khao
преди 5 години
китайска му работа, нормално е качеството да падне до дъното :):) китайците не са способни наиновации и качествено производство
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 12 rate down comment 7
zelka007
преди 5 години
нормално , китайския инженеринг си казва думата , даже 2 места над дъното са малко ... дизайна европейски , ама първата работа на китайците като купиха марката беше да изнесат производството на основните компоненти в китай :))) и ефекта не закъснява :))) ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още