IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заради пожари Mercedes изтегля 1 милион коли

Акцията се налага след 51 случая на изгорели автомобили, предимно С- и Е-класи

15:35 | 04.03.17 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимки: Ройтерс, Auto.Mail</em></p>

Снимки: Ройтерс, Auto.Mail

Близо 1 млн. автомобили Mercedes-Benz ще бъдат привикани за ремонт в сервизите, като акцията ще бъде проведена на няколко континента, съобщава агенция Ройтерс. Mercedes изтегля 1 млн. коли в сервизите
Причината е проблем в електрическата система, който е довел до изгарянето на 51 автомобила. По непотвърдена информация става дума за дефектен предпазител. За щастите, при нито един от инциденти няма пострадали хора, но в компанията искат да открият проблема и да го отстранят. 

Mercedes изтегля 1 млн. коли в сервизите

Известно е, че 307 629 от автомобилите, които ще бъдат привикани в сервизите, са продадени на територията на САЩ. Други цифри засега не се разкриват, но се твърди, че изгорели коли има в Европа, Азия и дори в Австралия. 
Mercedes изтегля 1 млн. коли в сервизите
Дефектът засяга автомобили от пет модела - C- и E-класа, CLA, GLA и GLC, всичките произведени между 2015 и 2017 година. Първите машини ще посетят сервизите в началото на този месец.

Още подобни новини четете в Automedia.bg!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:18 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още