IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата програма SoftUni Digital 2.0 подготвя следващото поколение експерти по ди

Това е предизвикателството на новото време, а SoftUni Digital с готовност отговаря на нуждите на новите поколения от качествено съвременно образование

15:47 | 07.11.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;SoftUni&nbsp;</em></p>

Снимка: SoftUni 

Дигиталният маркетинг е неизменна част от всеки успешен съвременен бизнес. Възможностите, които той предоставя, са неограничени, а най-ценни сред тях са пряката, бърза и ефективна комуникация с клиенти и потенциални клиенти, извършване на директни продажби, предоставяне на индивидуализирани услуги, спрямо нуждите на потребителите. Това превръща дигиталния маркетинг в един от най-ценните инструменти за всички предприемачи, собственици на бизнес, маркетинг специалисти и експерти, а изброените такива – в професии на бъдещето.

Това е предизвикателството на новото време, а SoftUni Digital с готовност отговаря на нуждите на новите поколения от качествено съвременно образование, с което могат да се реализират в една от най-перспективните сфери в 21 век. Днес ще ви запознаем с новата, изцяло обновена цялостна програма по дигитален маркетинг – SoftUni Digital 2.0. Защо, как и какви промени бяха нанесени – вижте в следващите редове:

SoftUni Digital 2.0

Новата цялостна програма е създадена така, че курсистите да постигат възможно най-добри резултати - ефективно и лесно овладяване на знания, чрез множество практически казуси и задачи. Лекторският състав е изграден от някои от най-добрите специалисти с богат опит в областта, които по време на занятията споделят всяка най-ценна частица от практика си и дават реални примери от своя опит. Заедно с това, студентите получават достъп до голяма база от ресурси и инструменти, които подпомагат обучението им.

Програмата има за цел да даде старт на успешната реализация на всички завършили, независимо дали тепърва започват кариера в областта на дигиталния маркетинг или ще развиват свое бизнес начинание. Цялостното обучение осигурява на студентите пълния набор от знания и умения, необходими в реалната работна среда. Това им дава възможност да изберат сами накъде да поемат в своето кариерно развитие.

Програмата предоставя достъп и до студентска общност, изградена от множество интелигентни и амбициозни хора, които си указват взаимна подкрепа и комуникират непрекъснато помежду си.

Всяко поредно издание на цялостната програма по дигитален маркетинг се променя, за да можем своевременно да отговорим на непрекъснато променящата се динамична дигитална среда. Трансформациите в SoftUni Digital 2.0 този път обаче са много по-големи – както на ниво курсове, така и от гледна точка на организация и структура. От нея курсистите излизат като напълно подготвени за работа експерти в избраното от тях направление, спрямо личните им интереси и предпочитания. Програмата е разпределена на нива:

Marketing Basics

Първото ниво от SoftUni Digital 2.0 е „Marketing Basics“ - напълно безплатен курс, който цели да запознае курсистите с методите на работа и обучение в SoftUni Digital, както и постепенно да ги насърчи да изберат в коя област биха искали да се специализират.

Обучението е отворено към всички, които имат мотивацията да се развиват в областта, независимо от техния опит в онлайн маркетинга.

Курсът приключва с тест, който проверява дали курсистите са усвоили необходимите знания и умения, за да продължат напред по пътеката на обучение. Този тест всъщност е вход и към следващото ниво на обучение, а именно - Fundamentals Program.

Fundamentals Program

Fundamentals Program  е разработена така, че да даде възможност на всички включили се да усвоят всички ключови фундаментални знания в областта. Този обучителен етап обединява всички най-важни направления в дигиталния маркетинг – от Content Marketing, Email Marketing и Facebook Marketing през Google Ads, SEO & Analytics до E-commerce.

Студентите, които успешно завършват Fundamentals Program,  могат да специализират в конкретна област на дигиталния маркетинг, избирайки направление в следващото обучително ниво - Professional Program.

Professional Program

Студентите, достигнали до този етап, избират онзи аспект от дигиталния маркетинг, в който биха желали да развиват своята кариера. Изборът им може да е продиктуван от техните интереси, от областта, в която работят или нуждите на бизнеса, който управляват.

Трите професионални направления са: Social Media Marketing Expert, Performance Marketing Expert и Search Engine Marketing Expert.

Успешно завършилите съответното професионално направление и събрали необходимия брой кредити, получават диплома за придобитата професия от SoftUni Digital. Документът е разпознаваем и признат от всички компании в бранша. За всеки отделен курс те получават и държавно признато „Свидетелство за професионално обучение“ и приложение, валидно на територията на целия Европейски съюз.

Лекторски състав

SoftUni Digital 2.0 обединява някои от най-добрите професионалисти в областта на дигиталния маркетинг. Благодарение на тях, студентите имат възможността да попиват знания и умения, натрупани с години усилена работа, като получават достъп до реални и актуални примери от практиката на всеки преподавател, в множество разнообразни сектори.

Кариерно съдействие

Фокусът и усилията на SoftUni Digital не приключват с предоставянето съвременно и практически насочено обучение. Нашата мисия е да подпомогнем реалната професионална реализация на всеки успешно завършил студент. Ето защо предоставяме възможността за пълно кариерно съдействие на нашите курсисти – от безплатни кариерни консултации със специалист, до изготвяне на необходимите документи, подготовка за интервю и директни препоръки към топ компании в страната и чужбина.

Станете част от SoftUni Digital 2.0 и дайте старт на своята успешна кариера в дигиталния маркетинг. За записвания и повече информация, вижте ТОЗИ линк! 

Автор: Мария Цекова

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:47 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още