Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Образование

ВУЗФ започва национален конкурс за пълна стипендия на името на Григорий Вазов

В него могат да участват всички български граждани, които са завършили бакалавърска или магистърска степен с успех не по-нисък от мн. добър (5.00)

ВУЗФ започва национален конкурс за пълна стипендия на името на Григорий Вазов

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) поставя начало на национален конкурс за есе за пълна стипендия за обучение в магистърска степен на името на доц. д-р Григорий Вазов, президент и ректор Емеритус на ВУЗФ.

Началото на конкурса е днес - на 17 май 2021 г. В него могат да участват всички български граждани, които са завършили бакалавърска или магистърска степен с успех не по-нисък от мн. добър (5.00) и представят една препоръка. Участниците в конкурса ще трябва да разработят есе в обем от 3 до 5 страници по една от трите теми:

1. Дигиталната трансформация - преди и след COVID-19

2. Европейският зелен пакт и отражението му върху България

3. Предприемачеството като начин на мислене и начин на живот

Крайният срок за изпращане на есетата и документите за участие в конкурса е 31 август 2021 г. на еmail: assistant@vuzf.bg. След това надпреварата за стипендия за обучение на името на доц. Вазов ще продължи с втори етап - събеседване с авторите на трите най-добри есета. То ще се проведе в периода 13-20 септември 2021 г. Победителят в конкурса ще спечели пълна стипендия за обучение в магистърска специалност във ВУЗФ, осигурена от личния фонд на доц. д-р Григорий Вазов.

Победителят ще бъде обявен до 24 септември 2021 г. и ще бъде официално награден по време на церемонията по откриване на академичната 2021-2022 година във ВУЗФ на 1 октомври 2021 г. Пълния регламент на конкурса и повече информация за него можете да видите на https://vuzf.bg/.

По статията работи: Екип на Investor.bg
Още по темата: Образование

Последни новини

Коментари ()


Още от Образование
Международно признание за проекта за изграждане на научен капацитет SCHOLARNET