Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Образование

ВУЗФ организира отворени врати за февруарски прием на 26 и 27 януари

Отворените врати ще се проведат виртуално в платформата Google Meet

ВУЗФ организира отворени врати за февруарски прием на 26 и 27 януари

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира отворени врати за всички кандидат-бакалаври и кандидат-магистри на 26 и 27 януари. По време на тях екипът от експерти и преподаватели на бизнес университета ще разкаже от първо лице повече за февруарския прием на студенти и за широката гама от академичните програми и предимствата на обучението във ВУЗФ.

Кандидатите за бакалавърските и магистърските програми ще научат повече за богатото съдържание от видео лекции, които са достъпни за студентите в университета през целия обучителен процес и за всички внедрени модерни, иновативни и високотехнологични форми и методи на преподаване при нас.

Отворените врати за студенти ще се проведат онлайн в платформата Google meet, за да може кандидат-бакалаври и магистри от всяка точка на България и света да се включат в тях и да зададат своите въпроси. Тези от кандидат-студентите, които няма да успеят да се включат, могат да си запишат час за индивидуална консултация или да посетят университета на място.

По време на отворените врати на бизнес университета преподавателите и специалистите от ВУЗФ ще дадат важни насоки около целия кандидатстудентски процес и ще разкажат повече за това как кандидатите могат да станат студенти в един от най-реномираните бизнес университети в страната през летния семестър на учебната 2021/2022 и да започнат обучението си през февруари. Какви са възможностите за стипендии, какви са сроковете за записване и какви са индивидуалните консултации и мрежата от бизнес контакти, от които можете да се възползват студентите на ВУЗФ – тези и още важни теми ще бъдат засегнати по време на отворените врати.

На 26 януари ще се проведат срещите с кандидат-бакалаври, а 27 януари ще бъде отделен за консултации с кандидат-магистрите. Всеки, който желае да присъства, може да се регистрира на имейл: marketing@vuzf.bg или във формата за регистрация по-долу. Онлайн срещите ще бъде стриймвани и в страниците на ВУЗФ във Fаcebook и Youtube.

Всеки, който желае да се разходи във ВУЗФ, може да го направи и онлайн ТУК.

По статията работи: Екип на Investor.bg
Още по темата: Образование

Последни новини

Коментари ()


Още от Образование
Минималната заплата на директор в училище става 1724 лв.