Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Образование

ВУЗФ организира Втора национална ученическа конференция на тема „Лидерството днес“

До 28 февруари ученици от цялата страна могат да подават заявки за участие в конференцията

ВУЗФ организира Втора национална ученическа конференция на тема „Лидерството днес“

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира Втора национална ученическа конференция на тема „Лидерството днес“, която ще се проведе онлайн на 11 март 2022 г. в платформата Google Meet. В нея ще могат да се включат ученици от 11 и 12 клас от цялата страна. Те ще имат възможност да представят доклад по темата на конференцията, а ВУЗФ ще предостави стипендии за обучение в бизнес университета на тримата най-добре представили се ученици. Най-добрите доклади от конференцията ще бъдат рецензирани и издадени в електронен сборник от издателството на ВУЗФ “Св. Григорий Богослов”.

Основна цел на конференцията „Лидерството днес“ е да предостави трибуна на учениците от 11 и 12 клас от всички средни училища в страната да изложат своята позиция и идеи за лидерството и лидерите в съвременния свят. Темата е широко обхватна и всеки ученик може да разработи и дискутира най-значимите и сериозни предизвикателства според него. Те ще трябва да разработят доклад в обем 8-10 страници и да подготвят презентация на доклада си, която ще изнесат по време на конференцията.

Тримата ученици, които се представят най-добре и впечатлят журито с разработката и презентацията си, ще получат стипендии за обучение в бакалавърска степен във висшето училище. Големият победител ще получи стипендия на стойност 20% от таксата за обучение за целия период на обучение, а други двама отличени участници ще получат стипендии от 10%.

Крайният срок за подаване на заявки за участие с доклади за учениците е 28 февруари 2022 г., а самите доклади трябва да бъдат изпратени до 7 март на имейл marketing@vuzf.bg. Те ще бъдат представени под формата на презентации по време на конференцията на 11 март 2022 г. Участието в конференцията е без такса.

Селекцията на учениците, които ще бъдат отличени със стипендии, ще бъде извършена от специална комисия, съставена от преподаватели във висшето училище.

Организирането на Втората национална ученическа конференция е част от специалните събития, с които бизнес университетът отбелязва 20-тата си годишнина. ВУЗФ e сред най-активните висши училища в страната, което с иновативната си академична програма и чрез своята Лаборатория за научно-приложни изследвания VUZF Lab осъществява редица научни събития, инициативи и проекти за развитие на потенциала на младите хора в България.

Повече информация за националната ученическа конференция и участието в нея може да откриете на https://vuzf.bg/

По статията работи: Екип на Investor.bg
Още по темата: Образование

Последни новини

Коментари ()


Още от Образование
Минималната заплата на директор в училище става 1724 лв.