IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Петата Facebook конференция у нас събира маркетинг експерти и собственици на бизнес

На 27 ноември ще се проведе най-голямото събитие за Facеbook & Instagram в България

10:29 | 25.11.21 г.
Автор - снимка
Създател
Петата Facebook конференция у нас събира маркетинг експерти и собственици на бизнес

За пета поредна година, на 27 ноември (събота), ще се проведе най-голямото събитие за Facеbook & Instagram в България, по време на което стотици маркетинг специалисти и собственици на бизнес ще научат всички новости и промени в платформите.

Над 6 хил. души се записаха за миналогодишното онлайн издание, от които над 2 хил. гледаха събитието на живо през целия ден.

Тази година Facebook конференция 2021 отново ще е онлайн. Организаторите са подбрали 13 лектори от големи компании, които са едни от най-опитните специалисти по дигитален маркетинг в България, които ще споделят своите работещи практики и подходи от личния си професионален опит.

В рамките на седмица са се записали над 500 души, които с нетърпение очакват конференцията, за да се възползват от актуалните теми и да ги приложат успешно в своите бизнеси и проекти.

Тъй като интересът за събитието е голям, организаторите ни предоставиха промо код за 15% отстъпка, който нашите читатели ще могат да използват.

Промо код: F5INV

Какво ще научите на Facebook Бизнес Конференция 2021?

“Предвид все по-наложителната дигитализация на бизнесите желаещите за развитие в сферата на дигиталния маркетинг се увеличават значително. Поради тази причина ние с радост организираме подобен тип събития, които да предоставят стойностна, актуална и най-вече приложима информация за две от най-използваните социални мрежи в света - Facebook & Instagram. Целта на нашата конференция е да бъде най-практическото събитие в България. Това е причината да каним водещи експерти, които да споделят директни примери от своите усешни бизнеси”, споделя Стилиян Запорожанов, онлайн предприемач, Facebook специалист и организатор на събитието.

Темите за конференцията са подбрани и съобразени с актуализациите в социалната мрежа и новостите от света на маркетинга. Лекциите са изцяло практически насочени с реални примери и тактики, споделени от лектори с дългогодишен практически опит, знания и професионализъм.

Теми на конференцията:

- Промени и новости във Facebook
- Настройка на Facebook CAPI
- Анализ и оптимизация след iOS14
- Стратегии и съвети за E-commerce
- Стратегия с магнит за B2B бизнеси
- Фуния за скъпа услуга
- Новости и тенденции в Instagram
- Как да привлечем първите 10 хил. последователи

Повече информация за билети, лектори и програма на конференцията може да научите, като кликнете ТУК.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:06 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Социални мрежи виж още

Коментари

Финанси виж още