Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Софтуер

Георги Ганев заменя Игор Правица начело на IBM България

Досегашният лидер на концерна у нас поема длъжността Регионален лидер по продажбите за IBM Централна и Източна Европа

Георги Ганев заменя Игор Правица начело на  IBM България

Георги Ганев. Снимка: IBM България

Георги Ганев поема поста Търговски директор на IBM България и ще отговаря за всички дейности, свързани с клиентите на IBM в страната, обхващайки цялото портфолио от продукти и услуги на компанията.

Георги ще подкрепя местната общност и бизнес екосистема от клиенти и бизнес партньори на IBM по пътя им към дигиталната трансформация. Той ще работи върху внедряване и развитие на иновативни технологии, включително изкуствен интелект, облачни технологии, блокчейн, както и решения в сферата на сигурността.

Още по темата


По време на 16-годишната си кариера в IBM Георги е заемал редица позиции в сферата на продажбите, бизнес консултантските услуги и финансите в IBM България. Георги има магистърска степен по организация на труда от Университета за национално и световно стопанство в София.  

Досегашният търговски директор за България Игор Правица поема длъжността Регионален лидер по продажбите за IBM Централна и Източна Европа. Наскоро Правица коментира промените за бизнеса вследствие на коронавируса и заяви в предаването “Update” с водещ Бойчо Попов по Bloomberg TV Bulgaria, че има три ключови неща, които основно задвижват процеса по успешната дигитална трансформация. Кои са те вижте тук!

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Бойчо Попов

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Софтуер
Shell Research: Изкуственият интелект ще бъде ключов елемент