IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Конференция за сигурността при онлайн разплащания ще обсъди и кибер сигурността

Водещи български и международни компании представят нови решения за по-бързи и сигурни плащания по време на SECURITY EXPO 2016 в Интер Експо Център

18:44 | 29.02.16 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Интер Експо Център</em></p>

Снимка: Интер Експо Център

Конференция за сигурността при онлайн разплащанията SECURITY IN DIGITAL PAYMENTS ще се проведе на 17 март, на втория ден от единственото у нас изложение за сигурност, безопасност и смарт технологии SECURITY EXPO в Интер Експо Център.

Наред с новостите в сферата на сигурността за дома, бизнеса и критичната инфраструктура, при които широко използвани средства са видеонаблюдението, пожарогасенето, контрол на достъпа, IP мрежите, телекомуникациите, тази година ще бъде обсъдена и кибер сигурността.

Водещи български и международни компании ще представят по-бързи и удобни решения за разплащания чрез интернет, както чрез познатите системи за разплащане, така и през мобилни телефони, таблети и нови приложения.

На SECURITY IN DIGITAL PAYMENTS ще научите как да направите плащанията не само по-бързи, но и по-сигурни. Ще намерите отговор на въпросите: Как да изберете най-добрия доставчик на тези услуги, по какви критерии да намерите най-добрите решения и платформи за електронни разплащания, какви са тенденциите по света?

За пръв път ще се срещнат доставчици на услуги за онлайн разплащания и бизнес потребители на дигитални услуги. Големият бизнес в електронната търговия ще сподели какви са трудностите и проблемите на разплащателните системи, които се използват към момента. Стартиращи фирми ще разкажат защо са избрали конкретна компания за своите онлайн разплащания и как следят за сигурността на плащанията на малки суми.

Новите технологии променят света, в който живеем и работим. Новите технологии променят секюрити сектора, те променят начините на плащане и на боравене с парите. Повече информация за лекторите и програмата на събитието може да научите на сайта на Интер Експо Център и на страницата на събитието. Организатор на конференцията е Интер Експо Център с подкрепата на Българската асоциация на софтуерните компании и Българската асоциация за електронна търговия.

Форумът ще се проведе в рамките на ежегодното изложение SECURITY EXPO 2016 от 16 до 19 март в Интер Експо Център.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:13 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Софтуер виж още

Коментари

Финанси виж още