IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Датската луксозна марка Bang & Olufsen е в София

Посланикът на Кралство Дания Кристиян Кьонингсвелд участва в откриването на магазина на ул. "Оборище" 10

15:20 | 22.04.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p style="text-align: justify;">
	<em>Снимка: Bang &amp; Olufsen</em></p>

Снимка: Bang & Olufsen

На 21 април, със стилно събитие в центъра на София, бе официално открито представителството на датската марка Bang & Olufsen. Официални гости бяха Н.Пр. посланика на Кралство Дания г-н Кристиян Кьонингсвелд, г-н Каспър Стейнкайер – търговски директор на фирмата.

От създаването си през 1925 г., марката е стандарт за дизайн и символ за аудио и видео превъзходство. Стремежът й е да опрости живота на хората като предлага удобни и луксозни решения, съчетани с качество, майсторство в изработката и красив дизайн.

Гостите на събитието имаха възможност да се насладят на звука и в елегантното BMW Х5 хибрид, оборудвано с последна дума на техниката – аудио уредба Bang & Olufsen.

Г-н Каспър Стейнкайер представи най-новия продукт на компанията от серията B&O Play – BeoPlay A1 – ултра портативна Bluetooth колона, устойчива на прах и с вграден микрофон. Гостите имаха възможността да я тестват лично.

Заповядайте в магазина, който се намира на ул. "Оборище" 10, и изживейте насладата от контакта със света на Bang & Olufsen.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:05 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Специални предложения виж още

Коментари

Финанси виж още