IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

The Banker: Райфайзенбанк е „Банка на годината“ в България за 2016 г.

Церемонията по награждаването се проведе снощи в Лондон

16:07 | 08.12.16 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	На малката снимка: Оливър Рьогл, председател на УС на Райфайзенбанк България. <em>Източник: Райфайзен</em></p>
<p>
	<em>Източник голяма снимка: архив Ройтерс</em></p>

На малката снимка: Оливър Рьогл, председател на УС на Райфайзенбанк България. Източник: Райфайзен

Източник голяма снимка: архив Ройтерс

Престижното специализирано списание The Banker, издавано от Файненшъл Таймс, определи Райфайзенбанк (България) ЕАД за „Банка на годината“ в България за 2016 г.

Райфайзен Банк Интернешънъл АГ (РБИ) взе регионалната награда за „Банка на годината“ в Централна и Източна Европа, като това е деветото отличие от известното списание, което РБИ печели.

Дъщерните банки на Райфайзен в Беларус, Босна и Херцеговина, Румъния и Словакия бяха определени за „Банка на годината“ 2016 в съответната страна.

"Тези награди ни радват изключително много. Те са признание от страна на The Banker за добрата ни стратегическа ориентация, пазарна позиция и представяне. Също така, те са признание и за широката гама от продукти и услуги за индивидуални и корпоративни клиенти, които предлагаме на 14 пазара в Централна и Източна Европа“, коментира Карл Севелда, главен изпълнителен директор на РБИ.

„С тези награди журито на The Banker оценява високо и задълбочената експертиза, високата ангажираност и топ резултатите на нашите служители. Заради това искрено поздравявам колегите в цялата група Райфайзен Банк Интернешънъл“, допълни Севелда.

„Това е една от най-престижните награди във финансовия свят и сме горди, че след 2008 г. отново сме отличени с нея. Тя е признание за усилията ни да направим Райфайзенбанк още по-клиентски ориентирана и ефективна банка, която расте устойчиво във всички клиентски сегменти и е един от лидерите на българския пазар“, коментира Оливър Рьогл, Председател на УС на Райфайзенбанк. 

Райфайзенбанк печели наградата на The Banker за „Банка на годината“ в България за четвърти път. Церемонията по награждаването се проведе снощи в Лондон.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:47 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Специални предложения виж още

Коментари

Финанси виж още