Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Специални предложения

ЗАД „Армеец“ с до 50% отстъпка през лятото по застраховка „Защитен дом“

Всички полици, сключени при промоционални условия, по които не са регистрирани щети, запазват преференциите при подновяване през следващата година

ЗАД „Армеец“ с до 50% отстъпка през лятото по застраховка „Защитен дом“

Илюстрация: ЗАД "Армеец"

Застрахователно акционерно дружество „Армеец“ посреща лятото със специално предложение към клиентите си. От 1 юни застраховка на имущество „Защитен дом“ вече е с 45% отстъпка от тарифата, а минималната застрахователна премия е 10 лева.

Още по темата

Промоционалното предложение ще бъде в сила до края на септември.

В сила остават отстъпките, които се предоставят за липса на щети, за комплексно застраховане, за еднократно плащане на премията, както и при самоучастие. Така общият сбор на приложените отстъпки може да достигне 50%.

Всички полици „Защитен дом“, сключени при промоционални условия, по които не са регистрирани щети, запазват преференциите при подновяване през следващата година.

Процедурата при сключване е максимално улеснена за клиента – не се изисква първоначален оглед на дома и документи за собственост, а при застраховане на вещи срещу „Кражба чрез взлом” до 15 хил. лв., не се налага те да се описват.

Продуктът е специално разработен, за да осигури пълно застрахователно покритие на жилищни, вилни и стопански сгради, направените в тях подобрения, общо обзавеждане и лични вещи, битови електроуреди - аудиовизуална и електронна техника, стопанско имущество, произведения на изкуството и др.

Застраховката „Защитен дом“ осигурява още покритие при пожар, мълнии, природни бедствия, аварии на ВиК, късо съединение, вандализъм, кражба чрез взлом, кражба с техническо средство и много други ежедневни рискове и опасности.

Като допълнителен комплимент за всички, ЗАД „Армеец“ стартира и Фейсбук игра, с която всеки може да спечели един от общо пет ваучера за покупки на стоки за дома и градината на стойност 200 лв. от веригата магазини HomeMax.

Повече за играта може да прочетете на официалната Фейсбук страница на дружеството.

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари ()


Още от