IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Lаmborghini пуска велосипед за 25 хил. евро

Колелото е по случай 50-годишнината на компанията и е съвместна разработка с швейцарската фирма BMC

16:58 | 13.03.13 г.
<p>
	Всяка бройка от велосипеда ще бъде уникално изработена по поръчка на клиента<em>.</em> <em>Снимка: BMC</em></p>

Всяка бройка от велосипеда ще бъде уникално изработена по поръчка на клиента. Снимка: BMC

В Lamborghini не смятат да приключат честванията на 50-годишнината на компанията с впечатляващия Veneno, който видяхме на изложението в Женева.

Следващата крачка на италианския производител е ново, двуколесно превозно средство, което носи името BMC Lamborghini 50th Anniversary Edition Impec. Велосипедът е съвместна разработка с швейцарската фирма BMC. Той е изцяло направен от карбон и именно в това е връзката с флагмана на марката Aventador.

Въпросното колело ще бъдат разработено наистина само за най-големите ценители, защото цената му е 25 хил. евро. Предстои да бъдат пуснати в производство едва 50 бройки от велосипеда, като всяка една от тях ще се прави по поръчка на клиента

Всеки велосипед ще бъде украсен в уникалния за модела жълт цвят, като за някои елементи ще бъде използвана същата кожа, която украсява интериора на суперколата. Както Aventador, така и уникалният велосипед може да бъде поръчан при официалните дилъри на Lamborghini.

Още снимки вижте в Automedia.bg!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:19 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още