IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вила от залива Сан Франциско ще бъде продадена на частен търг

Очаква се престижният имот да се превърне в най-скъпата къща в целия Сан Франциско

13:55 | 11.12.12 г.
<p>
	Луксозната къща има изглед към невероятния Голдън Гейт Бридж в Сан Франциско. Снимка:<em>Ройтерс</em></p>

Луксозната къща има изглед към невероятния Голдън Гейт Бридж в Сан Франциско. Снимка:Ройтерс

Една от най-големите и луксозни къщи в залива на Сан Франциско - Villa Belvedere, ще бъде продадена на частен търг, съобщава сайтът bornrich.com. Имотът, който е сред най-внушителните в цялата област, е с предварителна оценка от 45 млн. долара.

Част от стойността на продажбата ще бъде трансферирана към световната хуманитарна организация Червен кръст в помощ на пострадалите от урагана Санди, който парализира американското североизточно крайбрежие в края на октомври тази година. 

Новият собственик на имота ще може да се наслаждава на спиращите дъха гледки към Сан Франциско и Голдън Гейт Бридж през прозорците на почти всяка от стаите във внушителната къща.

Имотът е разположен върху 1,14 акра земя, като къщата е с близо 15 хил. кв. метра разгъната площ.

Вилата е обзаведена и декорирана с помощта на 24 от най-добрите и известни студиа, ангажирани в областта на интериорния дизайн в света. Всяко едно от тях е работило по различна стая от имението, като помещенията носят различен дух и нюанс, отражение на виждането на отделните дизайнери.

Стартовата цена на лота е 25 млн. долара, като се очаква той да достигне сума, която да го превърне и в най-скъпия имот в цял Сан Франциско. Към момента титлата принадлежи на друга къща, която се намира на една от най-известните и престижни улици на града - „Бродуей“ (улица със същото име има и в Ню Йорк). 

Къщата разполага със 7 луксозни спални, 9 бани, както и една „главна“ спалня, която води към самостоятелно крило на вилата. Имотът притежава и голяма гурме кухня, а към нея е предвидена всекидневна.

Имението разполага и със специална зала за домашно кино и винена изба с контрол върху температурата, която побира повече от 2 хил. бутилки вино. Освен това на разположение на новия собственик ще бъде и вътрешен фитнес със сауна.

В къщата е инсталиран и асансьор, който може да бъде използван за всичките й етажи. Има и голям басейн, както и гараж, в който се побират 3 коли. Отделно в двора има паркинг с капацитет 15 автомобила.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:53 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още