Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Стратегии

Академията на PwC стартира Face-to-Face курсове за квалификацията ACCA

Интензивните тренинги ще предоставят необходимите знания и опит за успешна подготовка и полагане на изпитите за международно признатата квалификация

Академията на PwC стартира Face-to-Face курсове за квалификацията ACCA

Илюстрация: PwC 

Академията на PwC стартира Face-to-Face подготвителни курсове за ACCA. Интензивните обучения на живо ще дадат възможност на участниците да натрупат необходимите знания, умения и опит за успешно полагане на изпитите за международно признатата квалификация. Програмата започва в средата на юли с обучение по Performance Management (PM, F5).

За разлика от стандартните онлайн подготвителни курсове за ACCA, участниците в курсовете на Академията на PwC ще се запознаят с най-важното за всеки изпит само в рамките на няколко дни. Чрез специално разработена програма, лекторите ще фокусират вниманието на студентите към важните аспекти от всеки модул и ще изведат най-същественoто от теорията.

По време на обучението курсистите ще получат:

- Практически знания за подготовка за изпитите от лектори с доказан международен опит

- Насоки за важната теоретична част

- Възможност за работа по практически задачи
, свързани с всеки модул

- Персонално съдействие и практически насоки

- Възможност за цялостно съдействие по време на целия процес на обучение от екипа на Академията на PwC

Програмата покрива курсове в нивата: Skills Level, Professional level – Essentials and Options – APM & AAA. 

Допълнително ще бъдат обявени и курсове, които ще се проведат в периода октомври - ноември 2019 с цел подготовка за следващата изпитна сесия през декември 2019.

Интензивните подготвителни курсове са насочени към професионалисти в сферата на счетоводство, одит и финанси, които искат да получат международно признатата квалификация и да станат членове на ACCA. 

Лектори в програмата са международни финансови експерти и практици с дългогодишен опит в международни компании и ACCA обучения по целия свят.

Академията на PwC предоставя професионално обучение и развитие чрез практически обучения, водени от международни експерти. Обученията включват Mini MBA програма, подготовка за изпити за квалификацията ACCA, курсове по финанси, лидерство, бизнес умения, продажби и др. Академията на PwC е локален  Approved Learning Partner на ACCA и работи с високо квалифицирани и международно признати лектори от ACCA за провеждане на качествени обучения.

Повече информация за подготвителните ACCA курсове, лекторите и възможностите за записване може да откриете тук.

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Бойчо Попов
Още по темата: Стратегии

Последни новини

Коментари ()


Още от Стратегии
Тук-Там стартира онлайн мрежа за българи по целия свят