IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Константинова: „Образование и бизнес“ е изключително полезна конференция

Изключително ценно е още от ранна възраст децата да са запознати с иновациите в сферата на екологията, казва чаровната водеща на България сутрин

14:34 | 18.05.21 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Investor Media Group</em></p>

Снимка: Investor Media Group

Остават броени часове до началото на най-голямата годишна конференция на Bulgaria ON AIR – „Образование и бизнес“. Тази година тя ще бъде „ в зелено“! Фокусът на конференцията ще бъдат зелените и еко политики в образованието и бизнеса, а по темата иновативни решения коментари ще споделят водещи експерти от най-прогресивните висши училища в страната.

Водещ на конференцията ще бъде новото лице, с което се буди България сутрин – чаровната Мария Константинова. Като част от екипа на събитието тази година тя сподели, че за нея „Образование и бизнес“ е изключително полезен форум, който отговаря на едни от най-съществените за обществото въпроси като опазването на околната среда, животинското разнообразие и замърсяването на въздуха.

„Изключително ценно е още от ранна възраст децата да са запознати с иновациите в сферата на екологията и е ключово образователните институции и бизнесът да работят заедно за изграждане на едно устойчиво и екологично бъдеще“, обясни тя.

Водещата на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR разкри и малко за това, което предстои да видят зрителите в „Образование и бизнес“ тази вечер, от 19:30 часа:

„Тазгодишното издание на конференцията ще постави и акцент върху световните екологични тенденции и образователните подходи, които да провокират интереса на най-малките към технологиите и природосъобразния начин на живот.“

Как зеленото образование да се материализира в зелен бизнес, какви са тенденциите в сферата на зеленото предприемачество и кои са технологиите, породени от новия хибриден модел на обучение – отговори на тези и още въпроси ще даде първото издание на „Образование и бизнес“ за тази година.

Конференцията следете днес – на 18 май, от 19:30 часа, в ефира на Bulgaria ON AIR, в сайтовете bgonair.bg, investor.bg, dnes.bg, както и във фейсбук страницата на телевизията. 

Провеждането на „Образование и бизнес“ е част от дългосрочната образователна мисия на Bulgaria ON AIR. Подробности относно всички лектори и програмата на конференцията може да откриете на официалния уебсайт на събитието.

Конференцията се провежда със специалната подкрепа на: Висше училище по телекомуникации и пощи, Ди Ейч Ел Експрес България, Kaufland България, Икономически университет Варна, Американски университет в България и А1. Партньор на събитието е и Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ).

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:45 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още