Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Стратегии

Никос Ифантидис поема бизнеса на IKEA в България

Ифантидис e в компанията от 16 години

Никос Ифантидис поема бизнеса на IKEA в България

Никос Ифантидис. Снимка: компанията

Никос Ифантидис е новият управител на ИКЕА България, който поема управлението на бизнеса на ИКЕА у нас след 16 години работа за бранда на гръцкия пазар.

Никос Ифантидис има общо 20 години опит в управлението и продажбите, като през последните 6 години заема позицията регионален управител и отговаря за трите магазина на ИКЕА в Северна Гърция. 

Още по темата


Кариерата на Ифантидис за шведския мебелен гигант започва като търговски мениджър в първия магазин на марката в Гърция – този в Солун, на който става управител през 2003 г. През 2006 г. поема ръководство на откриването на централния магазин в Атина, на който e и управител до 2009 г. В рамките на ИКЕА той има и натрупан опит като oперативен търговски директор в ресорите логистика, асортимент и комуникации, и oрганизация на интериора.

По статията работи: Екип на Investor.bg
Още по темата: Стратегии

Последни новини

Коментари (1)

2
 
6
 
1
преди 6 месеца
Икеа в Букурещ е много по-евтина от Икеа Солун!
Както завърши Карефур България ръководен от гръцки собственици, така ще завърши и Икеа България! Икеа са силни в страни като Испания, където мебелите са много скъпи и Икееиа се явява по-евтиния магазин. Но в България мебелите не са много скъпи и Икеа става скъпия магазин....

Още от Стратегии
ВУЗФ събира учени от Европа и иноватори от Корея на международна конференция