Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Стратегии

ВУЗФ открива новата учебна година с обновена материална база и нови специалности

На 1 октомври студентите ще влязат в компютърни зали, оборудвани с изцяло нови компютри и лаптопи, сървъри и мултимедийни проектори

ВУЗФ открива новата учебна година с обновена материална база и нови специалности

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) ще даде старт на новата академична 2018/2019 учебна година с редица новости и изцяло обновена технологична и материална база. На 1 октомври студентите ще влязат в компютърни зали, оборудвани с изцяло нови компютри и лаптопи, сървъри и мултимедийни проектори.

Университетът разполага и с нова модерна технология за провеждане на телевръзки в реално време, с която студентите могат да са част от важни международни конференции, лекции и различни полезни уебинари по най-актуалните теми във всяка сфера от бизнеса.

Заедно с напълно обновената технологична база, университетските зали и коридори вече са и с изцяло нова модерна визия, а портфолиото от специалности във ВУЗФ се обогати с програми, които нямат аналог в България. Тази година за пръв път студенти ще могат да следват у нас в специалности като „Бизнес и дигитална трансформация: Блокчейн иновации“, „Системи и умения за продажби, коучинг и мотивация на търговци“ и „Кръгова икономика и устойчив мениджмънт – иновации, предприемачество и чисти технологии".

Редом с тях, ВУЗФ продължава да обучава студенти в програмите, които през годините го утвърдиха като един от най-добрите икономически и бизнес универистети у нас - „Финанси“, „Застраховане, осигуряване и финанси“, „Бизнес психология и човешки ресурси“, „Международен бизнес и финанси“ и други.

Всяка година десетки студенти се дипломират от унивеситета изградени професионалисти с трудов опит. Статистиките на ВУЗФ за 2017 година показват, че над 90% от дипломантите работят по специалността си в някои от най-големите български и международни компании, като 30% от тях заемат високи мениджърски или други ръководни позиции.

Церемонията по откриването на учебната 2018/2019 година ще се проведе на 1 октомври, от 11 часа, в 501 зала на ВУЗФ.

По статията работи: Екип на Investor.bg
Още по темата: Стратегии

Последни новини

Коментари ()


Още от Стратегии
Отхвърленият от баща си основател на dm