IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ВУЗФ открива новата учебна година с обновена материална база и нови специалности

На 1 октомври студентите ще влязат в компютърни зали, оборудвани с изцяло нови компютри и лаптопи, сървъри и мултимедийни проектори

11:08 | 29.09.18 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group</em></p>

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) ще даде старт на новата академична 2018/2019 учебна година с редица новости и изцяло обновена технологична и материална база. На 1 октомври студентите ще влязат в компютърни зали, оборудвани с изцяло нови компютри и лаптопи, сървъри и мултимедийни проектори.

Университетът разполага и с нова модерна технология за провеждане на телевръзки в реално време, с която студентите могат да са част от важни международни конференции, лекции и различни полезни уебинари по най-актуалните теми във всяка сфера от бизнеса.

Заедно с напълно обновената технологична база, университетските зали и коридори вече са и с изцяло нова модерна визия, а портфолиото от специалности във ВУЗФ се обогати с програми, които нямат аналог в България. Тази година за пръв път студенти ще могат да следват у нас в специалности като „Бизнес и дигитална трансформация: Блокчейн иновации“, „Системи и умения за продажби, коучинг и мотивация на търговци“ и „Кръгова икономика и устойчив мениджмънт – иновации, предприемачество и чисти технологии".

Редом с тях, ВУЗФ продължава да обучава студенти в програмите, които през годините го утвърдиха като един от най-добрите икономически и бизнес универистети у нас - „Финанси“, „Застраховане, осигуряване и финанси“, „Бизнес психология и човешки ресурси“, „Международен бизнес и финанси“ и други.

Всяка година десетки студенти се дипломират от унивеситета изградени професионалисти с трудов опит. Статистиките на ВУЗФ за 2017 година показват, че над 90% от дипломантите работят по специалността си в някои от най-големите български и международни компании, като 30% от тях заемат високи мениджърски или други ръководни позиции.

Церемонията по откриването на учебната 2018/2019 година ще се проведе на 1 октомври, от 11 часа, в 501 зала на ВУЗФ.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:43 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още