Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Стратегии

Вълкът на Wall Street Деймън Викърс с лекция в София

„Да поставиш капитала на пътя на социалните промени“ е мотото на инвеститора

Вълкът на Wall Street Деймън Викърс с лекция в София

Деймън Викърс ще покаже хапливия си език и острите си коментари пред аудиторията в София. Снимка: Личен архив

Един от най-известните играчи на Wall Street и популярен коментатор по финансовите телевизионни програми на CNBC и Bloomberg TV Деймън Викърс ще изнесе в събота лекция в рамките на семинара „Следвай тренда“, организиран от Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и Trendroom research and trading. Лекцията е със свободен вход и е предназначена както за студенти, така и за инвеститори с опит на пазара. Викърс ще започне изложението си в 10, 30 ч. в зала 420 в бл. 3 в Стопанския факултет на СУ.

Викърс е основател и управляващ директор на Damon Vickers & Co , Seatle. Известен е с успешните си залагания срещу балона на фондовите пазари през 2000 г. и 2008 г. Предрекъл е три от върховете на пазара през последните години. Инвестиционният стил на Викърс следва компании със стремглав растеж, което той нарича: „да поставиш капитала на пътя на социалните промени“.

Американецът е автор на книгата „Денят след сгромолясването на долара“. Неговата радио програма за управление на финанси беше особено популярна в САЩ през последните години и имаше национално покритие. Викърс е любим гост на специализираните телевизионни предавания заради смелите си прогнози, хаплив език и остри коментари.

Investor.bg e медиен партньор на събитието

По статията работи: редактор Бойчо Попов

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Стратегии
ВУЗФ организира уебинар с известния руски икономист и общественик Михаил Хазин