Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Стратегии

За пета поредна година Rabota.bg помага на студенти да намерят мечтаната работа

На 20 и 21 април „КАРИЕРА УНСС“ ще срещнат младежи с най-големите работодатели у нас

За пета поредна година Rabota.bg помага на студенти да намерят мечтаната работа

Илюстрация: Investor Media Group

Водещият сайт за кариерно развитие Rabota.bg ще помогне на стотици студенти да намерят мечтата работа. За пета поредна година младежите ще се срещнат с някои от най-големите работодатели у нас по време на новото издание на кариерния форум „КАРИЕРА УНСС“.

Тази година форумът ще се проведе в два етапа. Първият стартира на 20 и 21 април и ще се проведе онлайн, в платформата Microsoft Teams. Студентите, търсещи работа или стаж, ще имат възможността да се срещнат с представители на HR отделите на водещи компании в България. Всеки от участниците ще има възможност да проведе бързи интервюта със специалистите по подбор на персонал. Така младежите могат да получат предложение за стаж или работа, който да се окаже начало на мечтаната кариера. 

Вторият етап на кариерния форум ще бъде в началото на новата академична година. На 4 октомври топ работодатели в България и организации ще представят своите стажантски програми и свободни позиции в централното фоайе на УНСС. По традиция кариерният форум ще предостави възможност на студентите да се консултират с експерти от различните сфери, които ще им покажат как да изготвят своето CV и как да се подготвят за интервю, с което да впечатлят бъдещия си работодател. 

През 2020 година кариерният форум на сайта Rabota.bg, който е част от Investor Media Group, и УНСС срещна над 4 300 студенти с представители на близо 50 компании. И тази година в края на събитието ще се проведе томбола с атрактивни награди. 

Медийни партньори на събитието са Bloomberg TV BulgariaInvestor.bg и Dnes.bg.  

 

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари ()


Още от Стратегии
Липсата на едноличен лидер не значи непременно хаос