Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Стратегии

Започва Rinker’s Challenge#4 – предизвикателството за нови предприемачи

Победителите ще получат стартово финансиране от 20 000 лева и едногодишна помощ от експерти

Започва Rinker’s Challenge#4 – предизвикателството за нови предприемачи

Снимка: Rinker’s Challenge

За четвърта поредна година Център „Ринкър“ към Фондация BCause отправя покана към предприемчивите хора с идеи да се състезават за участие в обучителната програма и да спечелят безвъзмездно финансиране за своя бизнес. Това издание на конкурса ще подкрепи само бизнес идеи със значим социален или екологичен ефект.

Търсят се бизнес идеи, които допринасят отчетливо за подобряване на живота на хората и общностите в България, без значение от икономическата дейност и отрасъл, в който се развиват. Всеки кандидат трябва да покаже как реализирането на идеята му ще има положително въздействие поне в една от посочените области – здраве, иновации, култура и ценности, образование и умения, природа и ресурси, социално включване и човешки права.

Конкурсът за участие в Rinker’s Challenge#4 е отворен до 25 септември 2017, а кандидатстването става само онлайн, на български език, в сайта на Център „Ринкър“

Още по темата

Rinker’s Challenge предлага уникална възможност на предприемачи с идея или проект в начален етап на реализация да преминат през структурирана система от обучения, да бъдат лично консултирани и да получат начално финансиране на бизнес проекта си. Участниците в Rinker’s Challenge получават съвети и подкрепа от доброволци - експерти и предприемачи. Двата най-добри бизнес проекта ще получат финансиране в размер до 20 000 лева всеки, както и едногодишна безвъзмездна експертна помощ.

Сред досегашните победители в Rinker’s Challenge са „Таратанци“ с танцов пъзел, занаятчийското училище по хлебарство на „Братя Хлебари", работилницата за поръчкови ски и сноуборд дъски „Cloudnine“, "Слънчевата ферма" в с. Тънково в Източните Родопи, пекарната „Хляб за живот“ и сиренето от кашу „Сире-НЕКА“.

Медийни партньори на Rinker’s Challenge#4 са Bloomberg TV България, Investor.bg и Uspelite.bg

Център "Ринкър" за предприемачество и обучения към Фондация BCause е основан е през 2014 г. с финасовата подкрепа на Фондация КАФ Америка. Мисията на Център „Ринкър“ е да подкрепя и развива духа на предприемачеството в България.

За въпроси: application@rinkercenter.org
тел.: 02/987 1574, 981 1901, 988 0080; 0886 760730
Павел Панайотов, директор „Програми за предприемачество”

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Бойчо Попов

Последни новини

Коментари (0)


Още от Стратегии
ВУЗФ - в топ 5 на най-добрите университети с профил икономика в страната