IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изкуственият интелект се притича в помощ за намирането на сродна душа

Новите технологии ще спомогнат за интензивирането на срещи между чатещи

17:05 | 09.11.18 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка:&nbsp;eHarmony&nbsp;</p>

Снимка: eHarmony 

Край на представянето на кандидати върху екранчето на телефона. Приложения за запознанства използват изкуствен интелект, за да ви насочат къде да отидете и какво да кажете на първата си среща, или да ви помогнат да намерите партньор, който прилича на любимия ви актьор, предаде AFP, цитирана от БТА.

Доскоро предназначените за смартфони апликации за запознанства, като например Tinder, която позволява в реално време да бъдат показани снимки на потенциални партньори, ни караха да направим своя избор. Но за да се избегне дългото безплодно търсене, секторът се е обърнал към изкуствения интелект.

За това свидетелстват представените на технологичната конференция Web Summit в Лисабон най-нови апликации за запознанства.

Сайтът за запознанства eHarmony оповести, че благодарение на изкуствения интелект ще може скоро ползватели да бъдат окуражени да поканят на среща, след като известно време са чатили.

"Има много разговори посредством апликациите за запознанства, но срещите са малко", заяви на конференцията изпълнителният директор на компанията eHarmony Грант Лангстън. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:10 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Технологии виж още

Коментари

Финанси виж още