IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

А1 предлага интелигентна Wi-Fi мрежа на своите бизнес клиенти

A1 Smart Net се управлява изключително лесно през онлайн портал и предлага сигурност и защита на мрежата

13:56 | 26.11.18 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: pixabay.com</em></p>

Снимка: pixabay.com

А1 предлага ново решение за интелигентно Wi-Fi покритие на вътрешни и външни пространства, което е реализирано със Cisco Meraki устройства и дава на бизнес клиентите богат набор от функционалности. Услугата А1 Smart Net е подходяща за всеки бизнес, който иска да осигури високо качество на интернет връзката на своите клиенти, служители и партньори.

A1 Smart Net се управлява изключително лесно през онлайн портал и предлага сигурност и защита на мрежата. Услугата позволява да се създават отделни мрежи за служители и клиенти, като могат да се задават ограничения и забрани по типове трафик и по време.

С А1 Smart Net клиентите могат да създават своя начална страница с лого и послание, които са видими за всеки потребител при свързване през Wi-Fi мрежата.

Услугата дава възможност за наблюдение и управление на мрежите в различни обекти на клиента през общ интерфейс само с няколко клика. Също така услугата позволява да се генерира база данни с имейли на всички, които ползват Wi-Fi мрежата.

Бизнес клиентите на А1 могат да избират между Smart Net Indoor, която е предназначена за вътрешно покритие и Smart Net Outdoor, която е подходяща за външни пространства. Smart Net Indoor се реализира с устройство Cisco Meraki MR 20 и е достъпна с месечен абонамент от 25,90 лева. Smart Net Outdoor се осъществява с устройство Cisco Meraki MR 70 и се предлага срещу месечен абонамент от 40,90 лева. Двата пакета могат да се заявят и с управление на услугата от А1 срещу 34,90 лева (Smart Net Indoor) и 49,90 лева (Smart Net Outdoor).

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:02 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още