Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър
Борси
Суровини
 • Лек суров 58,46 0.76%
  Брент 63,38 -0.27%
  Пр. газ 2,91 0.52%
  Злато 1 292,05 -0.01%
  Сребро 17,14 0.15%
 • Платина 940,35 0.33%
  Паладий 1 008,02 -0.01%
  Царевица 356,40 0.22%
  Пшеница 422,25 -0.55%
 • Соя 997,38 0.79%
  Кафе 124,30 0.32%
  Захар 15,25 2.28%

Профил

STRAHO
, регистриран на 28 Октомври 2010 г.
 • коментира  |    07 август 2016, 12.55ч.
  "ооо, морозов ... и каква е разликата щом е има, кажи кво пише в опорките, не ми говори лозунги, " === Разликата можеш да я видиш у съмишлениците си! Хранени са с Американски плодове и зеленчуци и....... почти са заприличали на тях! По тази причина виждат моркови около себе си и контактуват с тях с езика на зеленчуци! :))))....
 • коментира  |    07 август 2016, 12.26ч.
  Разликата е, че от Хамериканската пускаш листа от ушите и започваш да фотосинтезираш.,което те прави способен да улавяш слънчевата енергия по високотехнологичен начин. Освен това спирах да п-ърди-ш! Та както писах, Хамериканската е храна за богове но.......хората са глупави и не щат. Прости им хора са а не богове! :))))
 • коментира  |    07 август 2016, 12.22ч.
  Да не се корят американците! Тук в БГ прасета които да ядат боклуците им колко щат! Пред посолството на опашка ще се редят и с шепи сурова ще я ядат и още ще искат за да показват колко обичат Америка! За пример на останалите че всичко що е американско се яде без въпроси! А руската естествена пшеница е нещо ретроградно за по низши хора! ха ха ха :))) БГ манталитет! ==== Khao: предти това си написал за вредна, сега пишеш за евтина ... последно от какво се оплакваш ? ... извинявай би ли ми обяснил разликата между ГМО и "биологичната", че гледам пак ме плашиш с нещо, но не мога да разбера с какво" === Ей го на първия! ха ха ха Има разлика Као! Едната е Хамериканска, храна за боговете. Немците са глупави Българите ще я плюскат и заради тях! Радвай се! :))))
 • коментира  |    07 август 2016, 01.28ч.
  "Германия обмисля забрана на вноса на пшеница от САЩ заради ГМО" === Лошия Пътин е вкарал агенти в Германското министерство на прехраната и земеделието! Само той го е направил за да всее разкол между западните партньори! :))))
 • коментира  |    07 август 2016, 01.26ч.
  Да не се корят американците! Тук в БГ прасета които да ядат боклуците им колко щат! Пред посолството на опашка ще се редят и с шепи сурова ще я ядат и още ще искат за да показват колко обичат Америка! За пример на останалите че всичко що е американско се яде без въпроси! А руската естествена пшеница е нещо ретроградно за по низши хора! ха ха ха :))) БГ манталитет!
 • коментира  |    07 август 2016, 13.30ч.
  "прав си, но лошото е че заради тези тролове все по рядко се изказват интелигентните хора в този форум ... заприлича на топспорт" ==== Що не се цаните за едни съветници в Белия Дом та да ги успокоите че притесненията им са безпочвени!? Такива интелигенти ...веднага ще ви назначат! ха ха може и нобелова премия да ви купят!
 • коментира  |    07 август 2016, 13.27ч.
  Гениален анализ! :)))) Достатъчно е само да се цитира част от него за да ти паднат всичките аргументи! Цитирам те: "САЩ дължат дълга си в парична единица, която е собствената им, т.е. могат да напечатат и дълга е платен." Ха сега се замисли хубаво! Нали си от интелигентните! Какво ще стане ако се промени статута на тази хартийка в глобален мащаб ? Ще останат ли хората създаващи технологиите на САЩ в САЩ, щото такива хора националност НЯМАТ и изобщо не ги вълнува пропагандата? А какво ще стане ако Китай трансформира икономиката си и я насочи към вътрешното търсене!? Процеса е започнат и вече наблюдавахме няколко труса на финансовите пазари свързани с тази трансформация. Китай активно закупува РЕАЛНИ активи по света в замяна на американските хартийки. Що се отнася до дълга на САЩ от Китай то няма проблем да бъде платен и по други начини . Времето за разплащане между държавите е НЕОГРАНИЧЕНО! Когато "анализираш" помни, че не всички са на ГМО зеленчуци и все още могат да мислят! :)
 • коментира  |    07 август 2016, 13.23ч.
  Гениален анализ! :)))) Достатъчно е само да се цитира част от него за да ти паднат всичките аргументи! Цитирам те: "САЩ дължат дълга си в парична единица, която е собствената им, т.е. могат да напечатат и дълга е платен." Ха сега се замисли хубаво! Нали си от интелигентните! Какво ще стане ако се промени статута на тази хартийка в глобален мащаб ? Ще останат ли хората създаващи технологиите на САЩ в САЩ, щото такива хора националност НЯМАТ и изобщо не ги вълнува пропагандата? А какво ще стане ако Китай трансформира икономиката си и я насочи към вътрешното търсене!? Процеса е започнат и вече наблюдавахме няколко труса на финансовите пазари свързани с тази трансформация. Когато "анализираш" помни, че не всички са на ГМО зеленчуци и все още могат да мислят! :)))
 • коментира  |    07 август 2016, 05.29ч.
  Провалите на Запада започнаха на много фронтове и ще зачестяват. Дано обаче не се срути скоро че ние /наШ мъШ / си "отрязахме пътя за отстъпление" ! :)
 • коментира  |    07 август 2016, 05.23ч.
  "Оправдаха Милошевич посмъртно! Трибуналът в Хага доказа лъжите на НАТО, макар и късно! Очевидната цел на обвинението бе да окаже натиск върху Милошевич и той да се огъне пред исканията на НАТО. Проблемът за НАТО се коренеше в това, че докато делото срещу Милошевич започне, ситуацията в Косово вече бе разнищена. Беше доказано, че потресаващите твърдения на САЩ и техните съюзници за наличието на геноцид със стотици хиляди жертви (каталогизирани тук от великия Джон Пилджър:http://www.newstatesman.com/node/151946) не са верни. През септември 2001 г. съдът на ООН официално заключи, че в Косово не е имало геноид. В опит да укрепят своя отслабващ процес срещу Милошевич, прокурорите в Хага трябваше да обвинят „Слобо“ и в това, че е участвал в „съвместна престъпна конспирация“ за етническото прочистване на босненските хървати и мюсюлмани с цел създаването на „Велика Сърбия“ ".. ==== Започна издишане от всякъде. Скоро всичките им престъпления срещу човечеството ще лъснат! :).