Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър
Борси
Суровини
 • Лек суров 68,28 -0.01%
  Брент 73,63 -0.20%
  Пр. газ 2,74 3.16%
  Злато 1 337,50 -0.84%
  Сребро 17,11 -0.72%
 • Платина 929,40 -1.14%
  Паладий 1 019,25 -0.70%
  Царевица 376,75 -1.17%
  Пшеница 463,50 -2.63%
 • Соя 1 029,50 -0.82%
  Кафе 117,55 0.83%
  Захар 11,67 -1.02%

Профил

serafima
Росица Павлова, регистрирана на 24 Октомври 2012 г., изследовател, София
Икономика, международни сравнения, култура, политика
 • коментира  |    09 март 2018, 19.57ч.
  Още една идея на пръв поглед благовидна, а всъщност бан бадевя (така ли беше изразът) разходи. Още едно място за пияни да пикаят и дълбаят, да притесняват другите хора и момичета, да се избиват помежду си. С ТВЪРДЕ СЪМНИТЕЛНА полза за обществото.
 • коментира  |    09 март 2018, 22.08ч.
  Защо ни говорите "по принцип"? Няма никакъв смисъл, освен че пишещите остават необезпокоявани от монополистите и властелините на медиите. Ние си го знаем. Говорете ни с конкретни имена. Тях ги има в тази сива сфера от 20-25 години. Питайте Пеевски и Борисов и дргу като тях, направете справка с прукорорски обвинения, съдебни доказателства и спрени дела (иф ени, както се казва на модерния език у нас).
 • коментира  |    09 март 2018, 19.38ч.
  От устата на БНБ в ушите на хиперактивния премиер. Дай, боже! Само че откъде ще дойде този растеж? От финансови въртели? Може ли БНБ, колкото и да се опитва да направи благовидна прогноза, да предвиди следващите гинки, калинки, спонтанни решения по отношение на гьола Белене и други подобни, които теглят България в друга посока? Какво ще се промени през останалите 3 тримесечия на годината, за да избуяят оптимистичните очаквания на предприятията и разширят активността си? Ще станат ли по-пригодни малкото на брой и необразовани човешки ресурси. Как ще се преодолее 10торното намаление на преките чуждестранни инвестиции в сравнение с 2007 г.?
 • коментира  |    21 февруари 2018, 14.24ч.
  Някой тук споменава защо ЕС не е решила въпроса. Какво си представяте - тук си избираме едни мутри-суджуци, а те като съдници трябва да му се противопоставят. Мислете, хора? Бъдете по-критични и отговорни пред собствената си съдба и тази на семействата си.Тези, които сега взимат на порация пари от обществените поръчки или са в администрацията, облагодетелствани от ГЕРБ, ще намажат, но това е до време. ИМА по-важни неща.
 • коментира  |    21 февруари 2018, 14.19ч.
  Така както говориш, излиза, че президент трябва да се съобразява с бройката - колко пъти да даде вето на законите. Напротив, президентът Радев е все още повече толерантен отколкото заслужава корпулентния и невъзпитан егоцентрик-премиер. ББ се опитва да омаловажи стойността на президента, който има и сега ?пъти повече доверие на хората. Умира от завист и непрекъснато крои планове да го компроментира по всякакъв начин. Борисов дори не вижда реалността, той си живее в негов свят - негов и на Меркел, Ердоган (доколкото го пускат под себе си). Благ към чуждите (избрани), враг на своите. Ти приемаш ли Пеевски да предизвика краха на първия банкер Цветан Василев - провъзгласяван за най-добър банкер не от тебе и мене. Да бъде една от четирите първи банки в БГ и изведнъж да й видят сметката - ОЧЕВАДНО от кои? И точно този също корпулентен човек Кой? сега внася проектозакон за прозрачността на медиите?????!!!! Такова чудо на наглост може да има само в БГ при сегашното управление на тримата шишковци. Само след кратко време ще се види защо е отказвано това вето. ГЕРБ си отиват. Проектът на ДС се проваля. И как не е имало правни основания. Тогава точно сега крещящите на власт, ще обърнат палачинката. Този филм сме го гледали. Партийните им книжки от преди 1989 г. още стоят в джобовете им.
 • коментира  |    21 февруари 2018, 14.06ч.
  Как има фасон и си позволява този напълно провалил се и видимо толериран от ББ бивш министър на здравеопазването с показателно налудничав поглед и виждаме, направил шкембе, да дава наставления и поучения? Всеки ден и всеки час ни показват какви неадекватни и некадърни хора ни управляват.
 • коментира  |    02 февруари 2018, 18.49ч.
  ЧАК сега ли го разбра, Горанов??? По начало нямам високо мнение за тебе - обучения дистанционно в Свищавската академия. БГ е гробището на колите на Европа от началото на 90-те години. Даже имаше виц, призив към чужденците "Елате в БГ. Колите ви са вече тук." Ти отдавна триеш креслата в правителството и КАКВО направихте??? Освен, че излезе за малко от НС, за да си строиш 3-милионното жилище. Некадърен си, Горанов, нищо, че се дуеш и правиш тежки физиономии. Но какво друго да бъде при такъв премиер хвърчилатко?
 • коментира  |    02 февруари 2018, 18.43ч.
  Сегашните ни министри са толкова ялови откъм идеи, че претакат едно и също до болка, или правят глупост след глупост. В пълен потрес съм. Този министър с физиономия на секретар е толкова неубедителен, та даже не ми се коментира. Все очаквам някой доблестен да каже - правим големи глупости, или не съм съгласен и се оттеглям. Наблюдавам висшето образование и там става същото - вместо промени за добро, или НАЧАЛНИЦИТЕ ни уверяват, че са за добро, по-зле става.