Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър
Борси
Суровини
 • Лек суров 68,31 0.26%
  Брент 73,59 -0.03%
  Пр. газ 2,68 0.04%
  Злато 1 348,10 0.01%
  Сребро 17,25 -0.03%
 • Платина 939,10 -0.71%
  Паладий 1 023,15 0.01%
  Царевица 381,50 -0.39%
  Пшеница 476,75 0.24%
 • Соя 1 037,00 -0.48%
  Кафе 116,58 -0.33%
  Захар 11,79 0.68%

Профил

крас
красимир иванов, регистриран на 12 Ноември 2014 г., София
 • коментира  |    20 април 2018, 00.15ч.
  НОРМАЛНО Е ДА СЕ ПЛАЩАТ ЗАЕМИ НО Е НЕНОРМАЛНО ЕДИН ДА ГИ ПЛАЩА , А ДРУГ ДА СТАВА СОБСТВЕНИК!! ЧРЕЗ ЦЕНАТА НА ТОКА НИЕ ПЛАЩАМЕ ЗАЕМИТЕ НА НА ТЕЦ 1и3 , а "американците" стават собственици на ЗАЛОЖЕНИТЕ активи. НИМА ТОВА Е НОРМАЛНО?! АМИ АКО ГО НАМИРАШ ЗА НОРМАЛНО ДА ТИ СПРЕТНА ЕДИН ДЪЛГ ПО ЖИЛИЩЕН КРЕДИТ - ТИ ще ми плащаш задължението , пък АЗ щесъм щастлив собственик, който по схемата на ОСОБЕННИЯ ЗАЛОГ ще получавам и ПЕЧАЛБА от 6 - 7 % !! ЗАЩО ТОЗИ КОЙТО ПЛАЩА ЗАЕМА НЕ ПОЛУЧАВА АКТИВИТЕ?? ЗАЩО ГИ ПОЛУЧАВАТ "СТРАТЕГИЧЕСКИ" ИНВЕСТИТОРИ КОИТО НЕ САМО НЕ СЕ ЛИСТВАТ НА БОРСИТЕ И НЯМАТ КРЕДИТЕН РЕЙТИНГ, но и са някакви фирми с капитал от 50 000 лева придобиващи със заеми които ние плащаме /НАДЦЕНЕНИ/ АКТИВИ за 320 милиона € !! КАКВО ЗНАЧИ ДА СИ СТРАТЕГИЧЕСКИ ИНВЕСТИТОР ?? АМИ ВИЖТЕ ПРИВАТИЗАЦИОННИТЕ ДОГОВОРИ НА ЕРП-та!! ВИЖТЕ, ЧЕ СОБСТВЕНИЦИТЕ НЕ СА ПРИДОБИЛИ АКТИВИТЕ ОТ 67% СЪС ЗАЕМЕН КАПИТАЛ , А С ЛИЧНИ СРЕДСТВА!!!! НЕ МОЖЕ ВСЕКИ ПОСТАВЕН ОТ БАНКИТЕ СУЛЮ И ПУЛЮ да става собственик товарещ ни с плащания по заеми по които без да ни пита ни превръща с КРЕДИТОРА СИ в СЪДЛАЖНИК плащаш целия заем.!!! НЕ МОЖЕ ЕДНИ ДА ПЛАЩАТ , А ДРУГИ ТАРИКАТИ ДА ПРИДОБИВАТ ЗАЛОЖЕНИТЕ МОНОПОЛИ!! ЖЕСТОКОТО Е , ЧЕ В ЦЯЛАТА ТАЗИ ПРЕСТЪПНА СХЕМА КАТО СЪУЧАСТНИЦИ СА И ЛИЦА ПРЕДСТАВЛЯВАЩИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ , ЧРЕЗ КОИТО Е УЗАКОНЕНА ИЗМАМАТА НАРЕЧЕНА ОСОБЕН ЗАЛОГ , КОЙТО ЗА НАС Е "ОМРАЗЕН ДЪЛГ".
 • коментира  |    19 април 2018, 19.00ч.
  ТЕПЪРВА ЩЕ "БЯГАТ" ТАКИВА ИНВЕСТИТОРИ КАТО "АМЕРИКАНСКИТЕ" ЦЕНТРАЛИ КОИТО НИ СПРЕТНАХА ЕДИН ХУБАВ ДЪЛГ ОТ 13,1 МИЛИАРДА ЛЕВА!! Наложително и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е да се установи като как така се е получило , че без някой да ни пита с цената на тока СМЕ ПЛАЩАЛИ ЗАЕМИТЕ ПО ПРИДОБИВАНЕТО НА АКТИВИТЕ , теглени от "АМЕРИКАНЦИТЕ" от техните банки КРЕДИТОРИ?!! НИЛИ Е УНИКАЛНО ТЪПО ДА ПЛАЩАМЕ ДЪЛГОВЕТЕ НА ТЕЗИ "АМЕРИКАНЦИ" А ТЕ ДА СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ЩАСТЛИВИ СОБСТВЕНИЦИ НА ТОВА КОЕТО НИЕ СМЕ ПЛАТИЛИ !! Защо след като плащаме дълга на тези "АМЕРИКАНЦИ" не сме собственици на централите бе господа политици? ЗАЩО ТЕ , А НЕ НИЕ?!!! По същият начин стоят нещата и с ФОТОВОЛТАИЦИТЕ , където НИЕ ПЛАЩАМЕ , А ДРУГИ СТАВАТ СОБСТВЕНИЦИ. Тук даже не коментираме цената на плащаният от нас ОСОБЕННИЯ ЗАЛОГ , която е НАДЦЕНЕНА така както бяха надценени активите на ЧЕЗ при продажбата им на ГИНКА!! Схемата ОСОБЕН ЗАЛОГ ни превръща пряко волята и желанието ни в задължени лица на БАНКИ КРЕДИТОРКИ на безумни инвестиции като ЗЕЛЕНИ ЕНЕРГИИ , ТЕЦ 1 и 3 ... ПАРАДОКСАЛНОТО ПРИ "АМЕРИКАНСКИТЕ" МАРИЦИ Е ТОВА, ЧЕ ТЕ ДАЖЕ И НЕ ПОДАВАТ ТОК КЪМ МРЕЖАТА НА НЕК , А ЕЛЕКТРОПРОВОДА И ДОГОВОРА НА ТЕЦ 3 Е САМО И ЕДИНСТВАНО ЗА ТУРЦИЯ!! НЕ КОМЕНТИРАМЕ ДАЛИ ТЕЦ 3 РАБОТИ ИЛИ НЕ И КОЙ ВМЕСТО НЕГО ПОДАВА ТОК НА ТУРЦИТЕ. НЕ СА ЛИ ПОДОБНИ ПРОЕКТИ ПАТЕРИЦИ НА БАНКОВА СИСТЕМА СЪЗДАДЕНА ПО ИЗМАМНАТА СХЕМА НА ОСОБЕННИЯ ЗАЛОГ , ПРЕВРЪЩАЩИ НИ В УЧАСТНИЦИ НА ЕДНИ ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ НА КОИТО БЕЗ ДА ПОДОЗИРАМЕ ПЛАЩАМЕ ЛИХВИ И НАДЦЕНЕНИ АКТИВИ чрез цена на ток, вода , парно .... Сега хит на ОСОБЕИННИЯ ЗАЛОГ са разни общински проекти, които в близко бъдеще ще ни донесат обслужването , чрез МЕСТНИ ДАНЪЦИ И ТАКСИ на едини ОСОБЕННИ ЗАЛОЗИ на общините!! Карайте я така - СПАСЯВАЙТЕ БАНКИТЕ и гонете младите хора в ЧЕЖБИНА!! ЩЕ ОСТАНЕТЕ САМО ВИЕ ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ И БАНКЕРИ! ДЕРЗАЙТЕ !! ВСИЧКИ ДОРИ И ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ СЕ ИЗНАСЯТ ОТ ТАЗИ ИНВЕСТИЦИОННА "СРЕДА" КОЯТО СЪЗДАДОХТЕ С БАНКИТЕ. СЪС СИГУРНОСТ ПОБЕДАТА Е ВАША!! НИЕ НАПУСКАМЕ БИТКАТА С ВАС!
 • коментира  |    19 април 2018, 17.37ч.
  МИСЛЯ СИ, ЧЕ НИЕ ОТДАВНА ЧРЕЗ ЦЕНАТА НА ТОКА СМЕ ИЗПЛАТИЛИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ТЕЗИ ЗЕЛЕНИ ЧУДЕСА КЪМ БАНКИТЕ ИМ КРЕДИТОРИ!! НАПРАВИЛИ СМЕ ГО БЕЗ ДА ПОДОЗИРАМЕ, ЧЕ КЕВР ЧРЕЗ ЦЕНАТА НА ТОКА НИ Е НАТРЕСЪЛ ЕДНИ ЛИХВИ И СТОЙНОСТА НА НАДЦЕНЕНИТЕ АКТИВИ НА ТАКИВА КАТО "АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕЦОВЕ , ФОТОВОЛТАИЦИ , ГИНКИ , КАЛИНКИ И ПОДОБИЯ! СТРАННОТО В СЛУЧАЯ, ЧЕ ТЕЗИ "стратегически" ИНВЕСТИТОРИ с няколко лева учредителен капитал СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ЩАСТЛИВИ СОБСТВЕНИЦИ НА ТОВА НА КОЕТО НИЕ ПЛАЩАМЕ НАДЦЕНЕНАТА СТОЙНОСТ. На тази измама в която никой не е питал нито теб , нито мен , нито милионите българи за това дали сме съгласни да се превърнат в длъжници на ГИНКИ , КАЛИНКЕ И 4АМЕРИКАНЦИ" на техните БАНКИ КРЕДИТОРИ трябва да бъде сложен края. ВРЕМЕ Е ЗА ЗАВЕЖДАНЕ НА ДЕЛА СРЕЩУ БАНКИТЕ И ИНВЕСТИТОРИТЕ ИМ, които без да не питат са ни конституирали в техните престъпни схеми и са ни ЗАДЪЛЖИЛИ ДА ПЛАЩАМЕ ДЪЛГОВА ЗА КОИТО ДОРИ И НЕ ПОДОЗИРАМЕ! ВРЕМЕ Е И КЕВР И КЗК да обяснат защо са допуснали това ПРЕСТЪПЛЕНИЕ в което длъжностни лица като ИВАН ИВАНОВ са се превърнали в съучастници в това престъпление!! ЗАЩО НИЕ КОИТО ПЛАЩАМЕ ЦЕНАТА НА ПРИДОБИВАНЕТО НА АКТИВИТЕ НЕ СМЕ СОБСТВЕНИЦИ?? ЗАЩО СА ТЕЗИ ГИНКИ И "АМЕРИКАНЦИ" ??!! ОТГОВОРИ МИ АКО МОЖЕШ И АКО СИ НАЯСНО С ПОНЯТИЕТО ВЛЕЗНАЛО В УПОТРЕБА НАРИЧАЩО СЕ "ОСОБЕН ЗАЛОГ" , КОЙТО СЛЕД ИДВАНЕТО НА САКСКОБУРГГОТСКИ И НЕГОВИТЕ ЮПИТА СЪЗДАДЕ И НЕИЗВЕСТНИЯ ДО ТОЗИ МОМЕНТ "ЧАСТЕН ВЪНШЕН ДЪЛГ"?! Знаеш ли колко е този дълг огромната част от който са "особенни залози" в които ЕДИН ПИЕ , А ДРУГ МУ ПЛАЩА.
 • коментира  |    19 април 2018, 17.23ч.
  ВЕИ - та не са нищо друго освен една схема с която без някой да е питал милионите българи ги е превърнал в ДЛЪЖНИЦИ ПЛАЩАЩИ ЧРЕЗ ЦЕНАТА НА ТОКА ЗАЕМИТЕ НА "ИНВЕСТИТОРИ" КЪМ ТЕХНИТЕ БАНКИ КРЕДИТОРИ!! НАГЛОТО В ТЕЗИ СДЕЛКИ Е ТОВА, че ние дори не подозираме как БАНКИ и "ИНВЕСТИТОРИ" са ни превърнали в ЗАДЪЛЖЕНИ ЛИЦА ПЛАЩАЩИ С ЦЕНАТА НО ТОКА ЛИХВИТЕ И НАДЦЕНЕНИТЕ АКТИВИ НА ФОТОВОЛТАИЧНИ ПАРКОВЕ И ВЕТРОГЕНЕРАТОРИ!! НА ТАЗИ ИЗМАМА И КАЗВАТ "ОМРАЗЕН ДЪЛГА" ЗА СЪЖАЛЕНИЕ , Иван Иванов и КЕВР се превърнаха в СЪУЧАСТНИК на тази ИЗМАМА , защото осчитоводявайки цената на тока вкарваха и ЦЕНАТА НА ЗАДЪЛЖЕНИЕТО!! НЕ СИ ЛИ ЗАДАВАШ ВЪПРОСА, ЗАЩО НЕ НИЕ , А ТАКИВА КАТО ГИНКА И АМЕРИКАНСКИТЕ МАРИЦИ СА СОБСТВЕНИЦИ НА ТОВА НА КОЕТО НИЕ ПЛАЩАМЕ ЦЕНАТА?!! НАИСТИНА ЛИ СМЕ ТОЛКОВА ПРОСТИ И НЕВЕЖИ?! Или може би сме така наивни защото сме се доверили на такива институции като КЗК , която е следвало при узаконяването на "ИНВЕСТИТОРА" да констатира, че в договора му с БАНКАТА - КРЕДИТОР липсва представителността на ТРЕТАТА ЗАИНТЕРЕСОВАНА СТРАНА в лицето на тези които плащат ЗАДЪЛЖЕНИЕТО! Нима Иван Иванов и неговото КЕВР не са знаели, че когато формират цената на тока в нея като РАЗХОДНА ЧАСТ са калкулирани ЛИХВИТЕ и СТОЙНОСТТА НА НАДЦЕНЕНИТЕ АКТИВИ?! ЗНАЕЛИ СА , ЗНАЕЛИ И ОЩЕ КАК!! ЗАЩО ОБАЧЕ СА ДОПУСНАЛИ ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ?!
 • коментира  |    19 април 2018, 17.07ч.
  Мигел Ариас говори в бъдещето време , но АЗ и милиони БЪЛГАРИ живеем в настоящето и плащаме с цената на тока и ЗАЕМИТЕ на собствениците на ФОТОВОЛТАИЦИТЕ свързани с тяхното придобеване! Като обикновен човек , аз се питам - НОРМАЛНО ЛИ Е ГИНКА ДА Е СОБСТВЕНИК НА ФОТОВОЛТАИЧЕН ПАРК НА КОЙТО АЗ И МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ЧРЕЗ ЦЕНАТА НА ТОКА ДА ПЛАЩАМЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕТО КЪМ БАНКАТА КРЕДИТОР ?!! Защо след като плащаме дълга й не сме СОБСТВЕНИЦИ НА ФОТОВОЛТАИЦИТЕ НИЕ ЗАДЪЛЖЕНИТЕ ЛИЦА ?!! Защо собственик е ГИНКА?! Някой пита ли мен или милионите българи когато "СТРАТЕГИЧЕСКИ"инвеститори с няколко ХИЛЯДИ лева учредителен капитал, ни превръщат в ЗАДЪЛЖЕНИ ЛИЦА ОТ ЧИИТО СМЕТКИ ЗА ТОК СЕ ОТЧИСЛЯВАТ СУМИ ЗА ОБСЛУЖВАНЕ НА "ОСОБЕННИЯ" ЗАЛОГ , който инвеститорите са сключили с ТЕХНИТЕ банки кредитори?? кой представлява по този
 • коментира  |    19 април 2018, 16.53ч.
  За ЧЕЗ или ГИНКА говориш? Въпроса ти показва, че изобщо не си наясно с това какво е ОСОБЕН ЗАЛОГ и как с него се залагат БЪДЕЩИТЕ ВЗЕМАНИЯ КЪМ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ТОК. В бъдещия заем сключен между ГИНКА и КРЕДИТОРИТЕ Й задължените лица са милионите потребители на ток , от сметките на които КЕВР отчислява като разходна част ОБСЛУХВАНЕТО НА ЛИХВИТЕ и ЗАВИШЕНАТА СТОЙНОСТ на активите на ЧЕЗ!! ЛИПСАТА НА ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТ НА МИЛИОНИТЕ ДЛЪЖНИЦИ ПО ДОГОВОРА СКЛЮЧЕН МЕЖДУ "СТРАТЕГИЧЕСКИЯ" ИНВЕСТИТОР И КРЕДИТОРИТЕ ПРАВИ СДЕЛКАТА НЕДЕЙСТВИТЕЛНА!! МИЛИОНИТЕ БЪЛГАРИ СРЕД КОИТО СИ И ТИ ДОРИ НЕ ПОДОЗИРАТ , ЧЕ ИВАН ИВАНОВ И КЕВР В ЦЕНАТА НА ТОКА ИМ Е НАТРЕСЪЛ ТАКЪВ "РАЗХАД", КАТО ОБСЛУЖВАНЕ НА ДЪЛГА НА "АМЕРИКАНСКИТЕ" МАРИЦИ, които са точно копие на гинкината схема!! Подобна схема е и с ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ, при която пак НИЕ плащаме ГИНКИНИТЕ ФОТОВОЛТАИЦИ построени със заемен капитал!! След като ние плащаме тези ФОТОВОЛТАИЦИ защо не НИЕ , а ГИНКА е собственка им ??!!! На тази измама МИТРЕВ и казват "ОМРАЗЕН ДЪЛГ" !! Има и международна съдебна практика свързана с ОСЪДИТЕЛНИ РЕШЕНИЯ в които осъдени са и БАНКИТЕ - КРЕДИТОРИ които участват в тази измама., ИВАНЕ, ИВАНЕ Виждам , че си свестен човек но главата ти дори не може да превърти докъде могат да стигнат в наглостта си БАНКИТЕ и техните ПОСТАВЕНИ ЛИЦА каквито са ГИНКА, СОБСТВЕНИЦИТЕ НА "АМЕРИКАНСКИТЕ" ЦЕНТРАЛИ и ВИЕ-та !!! Време е ако не искаме да участваме в тези ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ, да започнем с делата срещу техните ИЗМАМИ!! ФИЛОСОВСТВАНЕТО ТИ НЕ Е НЕОБХОДИМО. ДЕЛА , ДЕЛА И САМО ДЕЛА!! ТОВА Е ИЗХОДА ОТ ФИНАНСОВОТО РОБСТВО УНИЩОЖИЛО ДЪРЖАВАТА!! НАБЛЮДАВАЙ СЕГА ИВАНЕ , КАК СЕ ГЪРЧИ ЛЮБИМАТА ТИ ПАРТИЯ, ЗАЩОТО И ТЯ Е ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА БАРИКАДАТА! АКО НЕ БЕШЕ , нямаше да преговаря и разгораря с някакви ГИНКИ , КАЛИНКИ и подобия, а щеше да внесе в ПАРЛАМЕНТА ПИТАНЕТО - "ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ ЛИ В ДЛЪЖНИЦИ НА ГИНКИНИТЕ КРЕДИТОРИ МИЛИОНИТЕ БЪЛГАРИ или НЕ? ТОВА Е НАЙ ДОБРИЯТ ТЕСТ ЗА ВСЯКА ЕДНА ПАРТИЯ - лява дясна или "патриоти".
 • коментира  |    19 април 2018, 13.28ч.
  БОЙЧЕВ , ПРАВИЛНО СИ ПОСОЧИЛ , ЧЕ "сметката ще трябва да я платят всички български граждани" !!! ЗАЩО СЛЕД КАТО ПЛАЩАМЕ СМЕТКАТА ПО ЗАЕМА НА ГИНКА ТЯ Е СОБСТВЕНИКА НА ЧЕЗ?! ЗАЩО БОЙЧЕВ НЕ СМЕ НИЕ?!! ЗАЩО ГИНКА И КРЕДИТОРИТЕ Й, БЕЗ ДА НИ ПИТАТ И БЕЗ ДА ИМАТ ИЗИСКВАЩАТА СЕ ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТ са ни превърнали в длъжници плащащи с цената на тока ГИНКИНИТЕ ЗАЕМИ?!! НИЕ И ПЛАЩАМЕ ЗАЕМИТЕ , А ТЯ СТАВА СОБСТВЕНИК !!!! ТОВА БЕЗУМИЕ БОЙЧЕВ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ И В СТРАНИТЕ ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ!!! КЪДЕ Е КЗК , която трябва да констатира, че в сделката липсва ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТ НА ТРЕТАТА ЗАИНТЕРЕСОВАТА СТРАНА - милионите българи които ще плащат заема!! КЪДЕ Е КЕВР който отлично осъзнава, че в сметката за ток като разходна част влиза и цената на ЗАЕМА ?! Нещо повече!!! За да се избегне осчетоводяването на ЗАЕМИТЕ в сметките за ток, в ПРОМЕНИТЕ на Закона за Енергетика се създава ТАКСА "задължения към обществото" ЧРЕЗ КОЯТО ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЗАЕМИТЕ НА ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ , "АМЕРИКАНСКИТЕ ЧЕЗ И РАЗБИРА СЕ БЪДЕЩИТЕ ЗАЕМИ НА ГИНКА!! ОБИДНО е Бойчев да се отнасяте така с нас като с глупаци и РОБИ. Ако имате чест и доблест ВКАРАЙТЕ СДЕЛКАТА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ПОСТАВЕТЕ НА ГЛАСУВАНЕ ВЪПРОСА - "Съгласни ли сте народа да плаща заема на Гинка, а тя да е собственик на ЧЕЗ"? НЕКА ТОГАВА ВИ ВИДИМ КОЙ КОЙ Е!!! АКО ПРЕМЪЛЧИШ ЗНАЧИ И ТИ БОЙЧЕВ СИ ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА БАРИКАДАТА!!
 • коментира  |    19 април 2018, 09.28ч.
  Анализа е прекрасен !! Изнесените данни говорят за политиката на ГЕНОЦИД и един ФЕОДАЛЕН МОДЕЛ чиито краен резултат е ОБЕЗЛЮДЯВАНЕТО НА СТРАНАТА. Дълбоко в съшността на проблема се крие НАРОДОПСИХОЛОГИЯТ на българина, в неговата РОБСКА ПСИХИКА и БЕЗОДГОВОРНОСТ към бъдещето на своите наследници. КАДРИТЕ РЕШАВАТ ВСИЧКО. Кадрите на тази система са превнесени като генетичен материал от предходната СОЦИАЛИСТИЧЕСКА СИСТЕМА. На терен са СИНОВЕТЕ и ДЪЩЕРИТЕ на бившите другари от ЦК на БКП , ПОСТРОИЛИ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НА КОМУНИЗМА за който се бореха родителите им. НА ВЛАСТ Е ОХРАНИТЕЛЯ НА ПЪРВИЯ СЕКРЕТАР НА БКП , КОЙТО НАПЪЛНО ПОДРАЖАВА С ПОВЕДЕНИЕТО СИ НА ТОЗИ НА КОГОТО МАСАЖИРАШЕ УШИТЕ. Да не говорим за ГЕРБ която според Татяна Дончева е на клана ЖИВКОВ, а БСП на клана ЛУКАНОВ , за разни "патриоти", и ДПС-та които според нея са представителствата на ПРОДЪЛЖАВАЩИТЕ ДА ДЕЙСТВАТ управления на бишшата ДС. Този хибрид от КЛАНОВЕ и бивши служби позиционирали се като партии , не може в никакъв случай да е ДЪРЖАВА. А може би така е било предвидено и така е трябвало да се случи според МИТИЧНИЯ ПЛАН "ГОЛГОТА" на Юрий Владимирович АНДРОПОВ. Дай БОЖЕ да сме здрави и живи за да доживеем времето на ФИНАЛА НА ТОЗИ ТЕАТЪР към който без дори да осъзнават ни водят ЗАСЛЕПЕНИ ОТ АЛЧНОСТ ЧОВЕШКИ СЪЗДАНИЯ забравили за светлото комунистическо бъдеще и довели държавата до възможната най дива форма на КАПИТАЛИЗЪМ.
 • коментира  |    18 април 2018, 15.51ч.
  КОЙ ПЛАЩА ЛИХВИТЕ И ГЛАВНИЦИТЕ ПО ЗАЕМИТЕ НА ИНВЕСТИРАЛИТЕ В ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ?? НЕ СМЕ ЛИ ПАК НИЕ МИЛИОНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ В ЦЕНАТА НА ТОКА НА КОИТО Е ВКАРАНА ЗЕЛЕНАТА ДОБАВКА!! ТАЗИ "ЗЕЛЕНА ДОБАВКА" отива в ЗЕЛЕНАТА банка при подходящия човек и на подходящото място. Каква красива финансова пирамида добре позната от ГИНКА и банката й. Сериозно ли мислите, че тези произвеждащи някакви смешни като цифра киловати ГИНКИНИ ФОТОВОЛТАИЧНИ ПАРКОВЕ струват стотици милиони левове?! РАЗБИРА СЕ, ЧЕ Е ТВЪРДЕ ПОДОЗРИТЕЛНО , НО КОЙ ДА НИ КАЖЕ? Някой викал ли ни е когато ГИНКА сключва договора със ЗЕЛЕНАТА БАНКА? Някой питал ли ни е СЪГЛАСНИ ЛИ СМЕ ДА ОБСЛУЖВАМЕ ЛИХВИТЕ НА ТЕЗИ НАДЦЕНЕНИ АКТИВИ?! НЕ РАЗБИРА СЕ! НИЕ РОБИТЕ ТРЯБВА САМО ДА ПЛАЩАМЕ ГИНКИНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ!! Така е било с ФОТОВОЛТАИЦИТЕ , така ще бъде и с ЧЕЗ. ГИНКА ПОЛУЧАВА АКТИВИТЕ НА ЧЕЗ , А ПЪК ПРОСТИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ И ПЛАЩАТ ЗАЕМА! УТРЕ ГИНКА МОЖЕ ДА ПОИСКА ДА СИ КУПИ И АТОМНАТА В КОЗЛОДУЙ? ЗАЩО НЕ!! МИЛИОНИ БЪЛГАРИ с цената на тока ПАК ЩЕ И ПЛАЩАТ ЗАЕМА КЪМ КРЕДИТОРА!! Професор Иво Христов се оказа неточен в цифрата на *** Не е 80% със сигурност!!
 • коментира  |    18 април 2018, 15.37ч.
  А приемаш ли ГИНКА да тегли кредит за жилище , а ти да и го плащаш?!! То е същото както и с ЧЕЗ!! ГИНКА тегли заем и става собственик на ЧЕЗ , а ние милионите българи с цената на тока иго плащаме!! Същото е и с АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕЦ-ве !! Заема който плащаме на кредиторите им е 13,2 милиарда лева!!! КРАСИВИ ФИНАНСОВИ ПИРАМИДКИ В КОИТО СА ВПРЕГНАТИ КАТО ТРИ СИНДЖИРА РОБИ МИЛИОНИ БЪЛГАРИ!! СТАВА ЛИ ТИ ЯСНО СЕГА ЗАЩО ТОКА НА АМЕРИКАНСКИТЕ МАРИЦИ И ТОЛКОВА СКЪП СПРЯМО ТОКА НА ТЕЗ 2 ?! Не коментирам, това дали те работят или НЕ, само те питам ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е ТОВА ДА ПЛАЩАШ ЗА РАЗПОЛАГАЕМА МОЩНОСТ на тези американски централи, А ЕДНАТА ОТ ТЯХ ИЗОБЩО ДА НЕ ПОДАВА И ЕДИН КИЛОВАТ В МРЕЖАТА НА НЕК , защото тока който изнася е с отделен електропоровод и е САМО ЗА ТУРЦИЯ!! КОЙ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ТАЗИ "АМЕРИКАНСКА ЦЕНТРАЛА НЕ РАБОТИ ИЗНАСЯ ТОКА ЗА ТУРЦИЯ И КОЙ И ГО ПЛАЩА?! Естествено българското народонаселение, което става все по малко , а товара става все по голям!! Докога ще издържи според теб магарето в което са ни превърнали и управляващи и опозиция?!