Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър
Борси
Суровини
 • Лек суров 56,64 2.72%
  Брент 62,73 2.23%
  Пр. газ 3,13 2.55%
  Злато 1 294,41 1.27%
  Сребро 17,30 1.34%
 • Платина 953,95 1.90%
  Паладий 993,10 0.84%
  Царевица 343,00 1.78%
  Пшеница 427,75 1.46%
 • Соя 990,62 1.87%
  Кафе 123,75 -2.29%
  Захар 15,34 0.59%

Профил

pinoccio
регистриран на 16 Януари 2015 г.
 • коментира  |    17 ноември 2017, 13.52ч.
  Ако Цацаров се разшета и прати тук-там прокурорски проверки, защото се навъртали съмнителни типове пред гишетата, банковата ви асоциация ще реагира като регистрирана по закона за дребния селскостопански производител. Къде бяхте, когато удариха КТБ, бе, юнаци? Такива мишоци като вас котаркът ми мъкне всеки ден в къщи. Откъде ги намира - не знам. Явно сте навсякъде.
 • коментира  |    16 ноември 2017, 16.01ч.
  Като гледам, май само Андреа Бочели ще си запази работата. Изкуственият интелект наистина е едно невероятно зло в свят като нашия. Ако бяхме мирна планета със съзидателен уклон, той щеше да е добре дошъл. Но в условия на култ към парите и доминиращ разрушителен нагон и всички произтичащи от това последици, с които е обрасъл нашият обитаем свят, трагедията ще бъде като да отнемете на Корнелия Нинова микрофона. Светът ще изтеряса. И един от най-великите умове на съвремието ни - Стивън Хокинг, вижда това. Той го вижда от инвалидната си количка, ами я си представете, че се качите в рейса, а вътре - шофьор няма; роботи прислужници, напазарували на женския пазар си разменят някакви светлинки; деца, които трябва да са на училище - изпратили домашните си играчки за първия час, а накрая контрольорът - също робот, ви хваща, че само вие се возите гратис. Защото перфораторите отдавна са изчезнали и начинът да се измъкнете е да хакнете контрольора, като му бръкнете в задната платка.
 • коментира  |    15 ноември 2017, 14.43ч.
  Друже, като те гледам какви ги приказваш, излиза, че ако всички се пенсионираме, то потенциалът за дългови кризи съвсем ще изчезне. Ако е такава и предлаганата от теб с гръмкото наименование "подобрена парична политика", то май само за твоя джоб ще се подобри. В останалите джобове ще се настани такава пустота, че само реликтово лъчене от сътворението ще струи от там. Такива общи лафове като твоите и от парламентарната трибуна не са изричани. А, колкото до неравенството, то ще изчезне, ако на Иван Митев приложат иновацията, защото тогава всички пари ще изчезнат и на тяхно място ще дойдат подобрени сортове краставици.
 • коментира  |    14 ноември 2017, 16.32ч.
  Точно така, друже - Севера срещу Юга, ако ти е по-лесно. Въпрос на гледна точка, ти си по-космополитен. Ако беше по-метрополитен, щеше да е кв. "Обеля" срещу мол "Парадайз".
 • коментира  |    14 ноември 2017, 15.26ч.
  Тук именно проличава мисленето на Тръмп като бизнесмен, а не като политик. Той не разбира защо бели трябва да воюват с бели и то най-силните срещу най-силните. Мисленето му подсказва, че по-скоро трябва да направят тръст, за да завладеят пазара, да се борят заедно срещу конкуренцията и антитръстовите закони и т.н. . Ако има политика, която може да обясни това, то няма бизнес, който да може да стори същото. Пък и Путин ще го запознае с особеностите на руския риболов, а пък Тръмп ще го запознае с балдъзата си. Като баджанаци ще управляват света по малко по-мирен начин. Но ястребите в американската външна политика не могат да допуснат такава шуробаджанащина, защото светът ще заприлича на хасковски вилает. Шуробаджанащината е семейното разбиране за тръст, както и тръстът е бизнес разбирането за семейни връзки. За тия, които са братовчеди - не знам, питайте Иван Костов.
 • коментира  |    13 ноември 2017, 16.34ч.
  Аааа, батко, не си прав. Като станеш пенсионер, ще думкаш на най-голямата тенджера на протестите за безплатни слухови апаратчета.
 • коментира  |    13 ноември 2017, 16.25ч.
  Мисля, че тезата със застарялото население като двигател на растежа е пълна с енергия и живот напук на самото застаряло население като антитеза. Погледнато диалектически, остава само да оформим връзката "теза-антитеза-синтез", за да сме изцяло в крак с философията на Хегел и да намерим разумния отговор. Ако останат само стари хора, те ще хвърлят на улицата всичките пари през балконите. Тогава ще настане, както се каза - ще падат пари от небето. Няма банки, няма разбиване на банкомати - парите ще се търкалят на улицата и ще чакат Владислав Горанов да се наведе и да пълни чували за бюджета. Нещата ще се обърнат - ще има пенсии, няма да има заплати, защото ще сме един огромен старчески дом. Това също е съществен фактор за задвижване на въпросния двигател, на който и Илон Мъск би завидял.
 • коментира  |    12 ноември 2017, 19.57ч.
  Адмирации, 30 години залата стоеше безстопанствена и се рушеше като разграбено ТКЗС. В нея се провеждаха европейски по лека атлетика на закрито, международните турнири "Дан Колов" и "Странджата", панаири на книгата, рок-маратоните през 80-те години - когато режимът бе поотпуснал хватката, и пр. После дойдоха посткомунистите - раздадоха кината и залите за места за търговия за дрехи и обувки втора употреба и хората се облякоха и обуха в носените гащи на стругарите и шлосерите от Запада. Манталитетът им стана второупотребен и по ленински осмислен от идеята да износят неизносеното. Добре, че поне тоя бандит като един Робин Худ върна залите на мястото им, кината в София отидоха в ръцете на един единствен човек - 40 на брой, уж да не променя дейността им за 5 години. След петата година, престояли затворени, общата им цена достигна над милиард лева и човекът си купи "Бугати Вейрон", защото му беше писнало от стария "Трабант". И издаде книга "Наръчник на предприемача".
 • коментира  |    10 ноември 2017, 16.42ч.
  Със сигурност не знаете, че има една апокрифна част от интервюто на Оливър Стоун с Путин. В нея Путин разказва в прав текст за предстоящите събития в Каталуния още миналата година. На великия режисьор му се развързали връзките на обувките и започнал да изостава, уж да ги върже, за да осмисли чутото. Преплели му се миглите от учудване и получил видения за посегателствата на Кевин Спейси върху малките водни кончета по бреговете на Калифорния. Сега тази апокрифна част могат да я търсят между гностическите евангелия от свитъците от Мъртво море. Ако ЕС запретне ръкави и наистина милее за истината, редно е да прати експедиция до Наг Хамади по примера на експедициите на Химлер до Тибет, който търсел серум от диви якове, за да могат германците да дърпат танковете в калта. Да намерят този текст и да развенчаят съвременното православие като обикновена московска банда, погълната от ереста на Питеровците.
 • коментира  |    10 ноември 2017, 10.01ч.
  Партиите са кърмилници, за какво са ни социални сфери? Отиваш, цицашш и надуваш тумбака. Както казва колегата по-долу - социалните сфери харчат неефективно и разнопосочно, един е сит - друг остава гладен, а средното аритметично е за всеобща липса на апетит. Докато в партийните централи са само гладници, които нямат насита. Тук се знае, че парите се харчат ефективно и само в една посока: София - Кулата. Ако някой милее за социалната сфера, може да направи на изхода на околовръстното клуб на пенсионера, който да събира тол-таксите за пътуващите по Е79.