Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър
Борси
Суровини
 • Лек суров 64,84 -1.29%
  Брент 74,98 -0.48%
  Пр. газ 2,94 -0.41%
  Злато 1 281,70 0.12%
  Сребро 16,37 -0.43%
 • Платина 880,80 -0.35%
  Паладий 976,00 -0.70%
  Царевица 349,00 -1.80%
  Пшеница 482,75 -1.40%
 • Соя 887,50 -2.26%
  Кафе 115,92 -0.60%
  Захар 11,89 -0.92%

Профил

Sandy
регистриран на 20 Февруари 2016 г.
 • коментира  |    18 юни 2018, 19.26ч.
  Меркел е злото на Германия, както и Борисов е злото за България. САЩ държи и двамата с големи компромати, затова работят срещу собствените си държави. Това ги прави пачаври, защото и двамата са хора, без чест и достойнство, а когато си загубиш тия две качества, значи си наполовина умрял.
 • коментира  |    18 юни 2018, 19.09ч.
  Германия поръча да бъдат напечатени във Франция 300 млд NDM/нова германска марка/които съхранява на склад, при специални условия и температура, знаете как. Тази нова марка ще влезе в сила, ако положението с ЕС и еврото излезе от контрол, нещо като превантивна мярка. Ако нещата станат много зле, Германия ще разпусне ЕС и ще разреши на всяка държава да си пусне в обръщение собствената валута и всеки да си хване пътя. Това да се случи е 1:1000, но все пак шваба иска да си вържи гащите, знаете кви са германците? При една нова световна криза, при голямо сътресение на ЕЦБ и прочие, те вече имат решение. Така, че засега недейте да отписвате еврото, то е по - силно от долара и такова ще си остане. Аз не работя в Deutsche Welle, както някои тук ме питат, щот съм защитавал еврото. Ще ви кажа само, че еврото си е такова, каквото си е, докато долара отдавна трябваше да фалира, ако не бяха манипулациите и фалшификациите на ФЕД. На последните мои коментари ме смачкахте от минуси, защо бе? Някъде излъгах ли, какво? Аз толкова много ви уважавам, чета всеки ваш пост, чета между редовете, дори се уча от някои от вас, щот тук има и мозъци, които ги хващат нещата, още в зародиш.
 • коментира  |    18 юни 2018, 18.38ч.
  Изтриха един мой пост, в който споменах нещо за мигрантите дет Меркел ги натика в Европа и бях написах кафяви и черни. И трябва ли за такова нещо да ми изтрият поста, кажете?
 • коментира  |    17 юни 2018, 20.52ч.
  Забележете: Курса на долара се помпи изкуствено чрез лостовете на световната финансова система, които са в ръцете на САЩ, за да може да се поддържа като първа световна валута. Курса на еврото постоянно се сваля умишлено, чрез лоши новини, количествени облекчения, нулеви лихви и какво ли още не, иначе ще хвръкне до небето. Защо ве, айде кажете?.. По - лесно ви е да слагате минуси на неудобните, нали? Слагайте, аз минуси не слагам на никой, само плюсове, ако заслужава, защото всеки има право на мнение, нали? Тва, че мнението на някой не ни отърва, че разсъждава различно, трябва ли да го атакуваме с минуси?
 • коментира  |    17 юни 2018, 20.40ч.
  Спомнете си как световно известни анализатори, финансисти, какви ли не още самозванци предричаха края на ЕС при гръцката криза, после след излизането на Англия. ЕС още я има, нали Дами и Господа? Еврото е трън в очите на долара, пречи му, знаете го, на вас тук ли да го казвам. Проекта на САЩ - ЕС вече не е необходим, а еврото заплашва долара като 1 - ва световна валута. На Вас ли тук да го казвам? САЩ е достатъчно притиснат от Русия и Китай, за да има сили и време да се занимава с ЕС в момента, а и Германия е икономическа сила, с която САЩ не може да се гаври. Германия може да реши да разпусне ЕС един ден и всеки да си хване собствения път и собствената валута, но това няма да е лесно, това ще е дори невъзможно, знаете го.
 • коментира  |    17 юни 2018, 20.01ч.
  Още след създаването на ЕС започнахме да слушаме как той се разпада, изчезва, но все още го има, нали? Англия напуснаха и пак го има. Утре и Италия да излезе, пак ще го има. И 4 - 5 държави да останат в него, пак ще го има. Германия е един огромен двигател, на който конските сили са безкрайни. Еврото ще го има, то няма да изчезне, невъзможно е. Представете си от утре премахват ЕС и еврото, кво ще стане, а? Световен финансов срив, колапс, световна катастрофа, световен финансов апокалипсис. Няма да бъде допуснато. Като всеки един проект се направиха много грешки, особено тия с миграцията, с приемането на кафяви и черни хора, които е трудно, дори невъзможно да се интегрират. Ако Меркел бъде изритана, нещата ще си дойдат на мястото. Еврото има потенциала, силата в пъти по - голяма от долара. Ако ЕС не създаваше постоянно лоши новини, то беше с Гърция, Франция, сега с Италия.. ако не бяха тия количествени облекчения, нулеви лихвени проценти, то курса на еврото щеше досега да е скочило в пъти спрямо долара и останалите валути. Това ще пречи на германската икономика, на държавите от ЕС, затова се прави дори невъзможното за умишлено и целенасочено поддържане на ниски курсове.
 • коментира  |    15 юни 2018, 21.27ч.
  Знаем ги тия Бойкови магистрали дето са само с по една година гаранция, след която се превръщат в ями като след бомбардировки от въздуха.
 • коментира  |    15 юни 2018, 21.27ч.
  Знаем ги тия Бойкови магистрали дето са само с по една година гаранция, след която се превръщат в ями като след бомбардировки от въздуха.
 • коментира  |    15 юни 2018, 21.23ч.
  Банките в БГ вече започнаха тихо покачване на лихвите и това е факт. Сделките с имоти вече боксуват според една дузина познати брокери в цялата страна. В края на годината ще се усетят първите проблеми с погасяване на кредити, при положение, че над 20% стари такива от предния балон още не са изчистени.
 • коментира  |    15 юни 2018, 21.13ч.
  Иска му се на Николай ниски лихви, за да не гръмне имотния балон. Мило и драго дават да продължи надуването на балона, щот иначе жална му майка на него, на правителство, държава и на още много хора по веригата. Стойков, ще ти взема дипломата, да знаеш и ще ти я навра в ауспуха.