IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мартин Първанов: Бинарните опции са следващото поколение форекс

Решението да прехвърлим бизнеса си тук бе взето на база добрите отзиви на наши партньори, заяви продуктовият мениджър на TRADOLOGIC

16:34 | 05.12.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Мартин Първанов. <em>Снимка: Investor.bg</em></p>

Мартин Първанов. Снимка: Investor.bg

Бинарните опции са следващото поколение форекс, защото са лесни за търгуване и разбиране от инвеститорите. Това заяви по време на Forex Forum Investor.BG Мартин Първанов, продуктов мениджър на TRADOLOGIC.

По думите на експерта, въпреки че крият немалък риск, бинарните опции привличат интереса на хората без никакъв опит в търговията с екзотични инструменти.

"Отношението между възвръщаемост и риск при различните бинарни опции може да варира от 10% до 1000%, което ги прави подходящи, както за по-консервативни участници на пазара, така и за по-агресивни", посочи той.

"Съветът ми към начинаещите пазарни участници е да вложат повече време в разбирането на различните видове бинарни опции, техните параметри и използването им при различни пазарни условия. Простото им представяне и лесното на пръв поглед разбиране крият голяма опасност", заяви Мартин Първанов.

Продуктовият мениджър на TRADOLOGIC отбеляза, че през последната година интересът от страна на форекс брокери и трейдъри към бинарните опции се засилва. "Това налага необходимостта от усъвършенстване на платформите за търговия".

"Проучванията на пазара, които следим, както и директният ни контакт с нашите партньори, показват, че има ясни предизвикателства в индустрията, породени от популяризирането на бинарните опции. Има различни регулаторни рамки във всяка държава, като изискванията на нашите клиенти стават много разнородни", заяви Първанов. По думите му компаниите, които се опитват да продават стандартизирани решения, ще бъдат изхвърлени от пазара.

TRADOLOGIC, която бе генерален спонсор на събитието, разработва уеб базирана платформа за финансова търговия с бинарни опции.

"Решението бизнесът ни да се прехвърли тук е взето от висшия мениджмънт на база добрите отзиви на наши партньори. Последвалото проучване на бизнес средата и пазара на труда показва, че тук има отлично подготвени специалисти с много добър потенциал за експерти в областта на софтуерните технологии", заяви още Първанов.

Цялата презентация на Мартин Първанов може да видите във видео материала!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:22 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Видео виж още

Коментари

Финанси виж още