IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новите модели на Volvo - със Skype връзка

Производителят предлага по-лесен и евтин начин за комуникация

16:03 | 30.12.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: Volvo</p>

Снимка: Volvo

Volvo стана първият автомобилен производител, който предлага приложението на Skype, заредено в системата на своите автомобили от серията 90. Програмата ще е достъпна за седана S90 и комбито V90, както и за кросовъра XC90. 

С използването на Skype в автомобила хората, които са повече в движение, но трябва да поддържат връзка със своите колеги, при това лесно и евтино, да водят видео разговори и да прехвърлят файлове.

„Всеки от нас е имал подобни изживявания“, обясни вицепрезидентът на Volvo, отговарящ за системите за свързаност Андерс Тилман-Микиевиц.  „В колата сме, а искаме да се включим в конферентен разговор. Тогава или изпускаме телефона, или не уцелваме пин кода, за да се включим в разговора. И освен това вниманието ни не е насочено върху пътя, а върху телефона. С добавянето на функцията Skype for Business всичко това се оправя”.

В същото време във Volvo проучват възможността водачите на техните автомобили да използват и „интелигентния личен асистент” Cortana на Microsoft.

Още новини за автомобилния бранш четете в Automedia.bg!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:39 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още