IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Теленор предлага услугата за защита на корпоративна информация

Киберсигурност от Теленор се предлага в сътрудничество със Стоун Компютърс АД, в партньорство с над 15 международни технологични компании

16:11 | 01.08.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Теленор, в партньорство със Стоун Компютърс АД, предлага услугата Киберсигурност, която осигурява активна защита на корпоративна информация, с цел предотвратяване на кражба на конфиденциална и чувствителна информация, предпазване от финансови загуби и злоупотреби, както и от негативна репутация на пазара в резултат от тях.

Достъпна и лесна за използване и в същото време надградена с висока експертиза и инженерни познания, услугата Киберсигурност от Теленор е приспособима към нуждите на всяка организация и е съвместима с частен, хибриден или изцяло публичен облак. Предвидени са централизирана защита срещу вируси и спам, защитна стена, пълен контрол над приложенията, използвани на фирмените компютри, както и на интернет трафика, а в допълнение клиентът има възможност да получава периодични доклади за ИТ сигурността на организацията.

Киберсигурност от Теленор се предлага в сътрудничество със Стоун Компютърс АД, в партньорство с над 15 международни технологични компании. Потребителите могат да избират между два типа специализирани устройства, в зависимост от своята изградена свързаност и скорост. Достъпът до корпоративните данни на организацията е криптиран, а потребителите на услугата получават денонощна поддръжка и периодичен статус на ИТ сигурността на фирмата.

Киберсигурност се предлага срещу месечно заплащане и не изисква предварителна инвестиция от страна на потребителя. В зависимост от мрежовата инфраструктура на клиента, цената на услугата е 500 лв. на месец без ДДС за ползване на услугата с устройство Blue CPE, покриващо свързаност до 100 Mbps и 700 лв. на месец без ДДС с устройство Red CPE, покриващо свързаност до 500 Mbps.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:50 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още