Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

За начинаещи

Маги Назер за образованието като „любопитство и вдъхновение“

Fireside chat с изпълнителния директор на „Солидарност в действие“ ще бъде осъществен в рамките на „Предприемачи на бъдещето“

 Маги Назер за образованието като „любопитство и вдъхновение“

Маги Назер. Снимка: Investor Media Group

Специален Fireside chat с дигиталния номад и изпълнителен директор на фондация „Солидарност в действие“ Маги Назер предстои да видим след броени дни на петото издание на конференцията „Предприемачи на бъдещето“. Тя ще се проведе на 18 юни, от 12 часа, в онлайн формат, и може да се проследи на живо на уебсайта на Investor.bg.

Маги има натрупан опит в сферата на продажбите и маркетинга, но открива своето истинско призвание в модернизирането на образованието и социалната промяна. Започва кариерата си като социален предприемач още в четвърти клас, когато организира благотворителни кампании за болно момче от квартала си. Тези и други първи опити за солидарност я убеждават, че никога не е твърде рано и никога не си твърде малък, за да направиш промяна. Маги завършва с отличие престижния колеж Middlebury в САЩ, трупа богат опит и организира различни младежки проекти на повече от 30 места по света.

Още по темата

Водена от силното желание да помага и да предостави на младото българско общество образователните възможности, които самата тя получава по време на обучението си зад граница, Маги създава първата по рода си езикова програма, която предлага 300 астрономически часа, 24/7 езикова практика и обучение от преподаватели от САЩ сред природата.

Въпросите на Маги Назер ще задава водещата на единственото предаване за високи технологии в българския ефир UpDate по Bloomberg TV Bulgaria и технологичен журналист от Investor.bg Елена Кирилова.

По време на „Предприемачи на бъдещето“ водещи предприемачи  и управляващи директори на успешни стартъпи ще обърнат внимание на това кои са потенциалните сектори за стартиране на бизнес в настоящата ситуация, какви промени трябва компаниите да предприемат, за да се подготвят за новото утро и как могат да получат достъп до първоначално и допълнително финансиране на проекта си.

Кои са лекторите, които ще чуете на петата конференция „Предприемачи на бъдещето“, вижте тук!

Събитието се осъществява с генералната подкрепа на Пощенска банка, както и с подкрепата на Индустриален Холдинг България. Институционални партньори са ABLE, Британо-българската бизнес асоциация и „Тук-Там“, а медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, dnes.bg, money.bg и smartmoney.bg.


 

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от За начинаещи
ВУЗФ представя онлайн програмите за новата учебна година