Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

За начинаещи

За девета година ВУЗФ търси най-добрите млади одитори

От 4 март студенти и докторанти от България и чужбина могат да се включат в конкурса „Млад одитор“

 За девета година ВУЗФ търси най-добрите млади одитори

Снимка: ВУЗФ

За девета поредна година Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира конкурса „Млад одитор“, който ще отличи най-добрите студенти с интереси в сферата на счетоводството и одита. Конкурсът се организира заедно с одиторските дружества „Ейч Ел Би България“ ООД и „Захаринова Нексиа“ ООД.

Най-добрите кандидати ще получат парични награди, стипендии за последващо образование, стажове в специализирани компании. Сметната палата на Република България, която е основен партньор на конкурса тази година, ще връчи награда „Академик Иван Гюзелев“ на участника, който се е класирал на второ място.

Конкурсът „Млад одитор“ стартира на 4 март, като тази година ще премине през няколко етапа: регистрация, тест, решаване на казус и есе. От 4 март до 3 април желаещите да се включат в конкурса могат да се регистрират ТУК. Допуснатите участници във втория етап, който продължава от 9 до 23 април, ще получат достъп до платформата, където ще решават тест. В третия етап участниците ще преминат през решаване на казус и писане на есе на тема в областта на отида в публичния сектор.

В конкурса могат да се включат студенти и докторанти от всички университети в България и чужбина, които се обучават в професионално направление „Икономика“, независимо от степента и формата на обучение. За участие в „Млад одитор“ не се допускат работещи в одиторски дружества или печелили предходни години конкурса.

Организатори и партньори на конкурса са Висшето училище по застраховане и финанси,  „Ейч Ел Би България“, „Захаринова Нексиа“, Сметната палата на Република България, Комисия за публичен надзор на регистрираните одитори, Институт на дипломираните експерт – счетоводители в България.

Всичко за конкурса може да научите тук!


 


 


 


 


 

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Бойчо Попов
Още по темата: За начинаещи ВУЗФ

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от За начинаещи
7% от непълнолетните в училищна възраст: Без достъп до образование