IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Учете в София и вземете магистърска степен в Шефилдския университет

Обучението се провежда през уикендите по веднъж в месеца в кампуса на ВУЗФ в София

09:02 | 26.09.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: ВУЗФ</em></p>

Снимка: ВУЗФ

Висшисти и мениджъри от България, които желаят да разширят знанията си и да бъдат иновативни бизнес лидери, могат да следват Бизнес мениджмънт и технология с магистърската програма на Шефилдския университет в София.

Шефилдският университет предлага иновативна магистърска програма: Бизнес мениджмънт, технология и иновация. Университетът е едно от най-старите британски висши училища, класирано в класацията „Топ 100 университета в света“ и „Топ 20 университета в Европа“ (20-та позиция в Европа, 66-то място в света, QS Ranking 2013). Той принадлежи към 1% от най-добрите университети в света. 

Обучението се провежда през уикендите по веднъж в месеца в кампуса на ВУЗФ в София. Програмата се осъществява от международния факултет на Шефилдския университет, Сити Колидж, в сътрудничество в ВУЗФ – партньор.

Завършилите получават диплома директно от Шефилдския университет, Великобритания и стават част от световната общност от възпитаници на университета. Стойността и статуса на получените знания и диплома по време на обучението се отразява върху перспективите за кариера в Европа и света.

Бизнес иновацията е в основата на една успешна компания. Насочена към студенти от различни специалности, магистърската програма Бизнес мениджмънт, технология и иновация предлага стратегическа интеграция на мениджмънт, иновация и технология. Програмата цели да отведе студентите на пътешествие, което ще ги подготви да проявяват техническа компетентност и лидерство, което може да промени една организация. Чрез изследване на авангардни и ново възникващи ICT, които съпровождат бизнес процесите и иновацията, комбинирани със стратегически подход, програма дава необходимите знания и умения, които насочват ефективния мениджмънт, интелигентните решения и бизнес иновацията.



По време на всяка учебна година академичната програма е заета със събития, срещи с фирми, лекции от успешни професионалисти. Комбинацията от модерни методи на преподаване и активности предлага на студентите добро разбиране на света на финансите.

Завършилите магистърска степен Бизнес мениджмънт, технология и иновация могат да следват кариери в много индустриални сектори като консултантски дейности, услуги, технологични фирми, телекомуникации, образование, правителствени организации или да създадат своя собствена компания. Много възпитаници на Шефилд днес са успешни мениджъри в целия свят.

Все още тече периода за прием. Още информация може да се намери на www.city-sheffield.bg
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:55 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още