Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

За начинаещи

VUZF Lab предлага специализирани корпоративни обучения и семинари за бизнеса

Тренингите могат да бъдат с различна продължителност, съобразена с графика на клиента и се провеждат в групи в присъствена или дистанционна форма

VUZF Lab предлага специализирани корпоративни обучения и семинари за бизнеса

Снимка: ВУЗФ

Следвайки мисията си да бъде в полза на бизнес общността и развитието на икономиката в България, Лабораторията за научно-приложни изследвания към Висшето училище по застраховане и финанси VUZF Lab предлага специализирани корпоративни обучения и семинари за компании от различни бизнес сфери.

В особено усложнената икономическа ситуация в страната и света, когато редица фирми са поставени пред редица предизвикателства, VUZF Lab обогати още повече портфолиото си, като започна да организира полезни професионални практически обучения и семинари в сферата на финансите, продажбите, банковите и небанкови финансови институции, застраховане, пенсионно осигуряване, бизнес мениджмънт, маркетинг, управление на човешките ресурси и лидерство, недвижими имоти, фондови борси и капиталови пазари, управление на еврофондовете, счетоводство и одит, противодействие на изпиране на пари, данъчно право, трудово право, GDPR, нормативно съответствие (compliance), управление на риска, организационно поведение и бизнес психология, бизнес комуникации и др.

Още по темата

Eкипът от лектори, начело на обученията, включва утвърдени преподаватели на ВУЗФ и експерти от Лабораторията с доказан авторитет, богат академичен и професионален опит. Повече информация за нашите лектори можете да видите на адрес: https://vuzflab.eu/member/

За всяка компания и всеки корпоративен клиент VUZF Lab изготвя индивидуален план, съобразен с потребностите и спецификата на бизнеса, в който той работи, за да му предостави максимален спектър от възможни решения. В обученията се залага на синергично взаимодействие между придобиване на теоретични познания и разглеждане на множество практически примери и казуси, работа в групи, уъркшопи и др.

Тренингите могат да бъдат с различна продължителност, съобразена с графика на клиента и се провеждат в групи в присъствена или дистанционна форма, включително и в онлайн формат в реално време. Участниците разполагат с достъп до платформата за дистанционно обучение на ВУЗФ и до материалите от обучението, а при успешно преминаване на курса, всеки получава сертификат.

VUZF Lab предлага на своите клиенти и бизнес консултации, изготвяне на анализи и становища, както и проектно консултиране.

Досега професионалните и експертни услуги и препоръки на VUZF Lab са използвали редица бизнес компании, застрахователни дружества и застрахователни брокери, банки и небанкови финансови институции, държавни институции, общини и др.

Повече подробности може да получите, като изпратите запитване на е-mail: info@vuzflab.eu или на тел. 02 40 15 832, 0884 591 822.

 

 

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

Коментари ()


Още от