IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Игрите на живо в efbet задържат интереса на потребителите висок

Повечето букмейкъри започнаха бързо да интегрират спортните дисциплини, които все още не са засегнати, а към това се добави и опция за пряко предаване

08:45 | 11.06.20 г.
Автор - снимка
Създател
Игрите на живо в efbet задържат интереса на потребителите висок

След като в последните два месеца спортната индустрия попадна под неизбежна парализа и предпочете да прекрати дейност за неопределен срок от време, световните букмейкъри започна да отчитат сериозен спад в приходите си. Разбираемото следствие на това решение доведе до редица трусове в развлекателната индустрия. Дейностите бяха прекратени, преди да се предложат защитни мерки като игра на празни стадиони. Една от причините беше фактът, че още в началото се появиха атлети с положителни проби. И след като индустрия за милиарди долари остана в жестоката хватка на Световната здравна организация, развлекателната индустрия бързо трябваше да се адаптира към ситуацията.

Повечето букмейкъри започнаха бързо да интегрират спортните дисциплини, които все още не са засегнати, а към това се добави и опция за пряко предаване на събитието, достъпно на повечето мобилни платформи. Букмейкърът Efbet предлага въпросната услуга отдавна, но преди време феновете там можеха да станат свидетели на родни футболни дербита, в този период успяха да разберат кои страни продължават спортна активност. Подобно начинание изисква определени инвестиции, особено когато говорим за правата за излъчване.

Бързата реакция на букмейкъра успя да зареди секцията със спорт от всяка точка на света. Освен различни азиатски дисциплини, включително тенис на маса. Електронните спортове бяха друго перо, което макар и да се различава значително от обичайните събития, започна да генерира внимание и да печели зрителите. В следващите месеци, дори и след рестартирането на всички дисциплини, този спорт ще продължи да печели вниманието на  аудитория, доказвайки се като вълнуващо предложение и заместител на стандартните спортни предложения.

Зареждането на платформата с разнообразни предложения има и още един плюс - изискванията за гледане на живо се свеждаха единствено и само до поставянето на залог, стойността му в този случай нямаше никакво значение. А след като милионите фенове имаха възможност да изгледат огромен архив от стари, но хитови моменти, мнозина предпочетоха да насочат интереса си в тази платформа. Резултатите до този момент са положителни.

Секцията "На живо" в онлайн платформата се оказа като една от най-често използваните и според анализаторите е отговорна за запазването на приходите дори и в по-трудните периоди. Друга положителна страна от въпросната секция е, че добавянето на нови спортни дисциплини разширява познанията на онлайн играчите, докато преди основният интерес можеше да се насочи към дисциплини като футбол и тенис, днес в портфолиото са добавени и секции с волейбол, хокей на лед, бейзбол и дори бадминтон.

Освен поставянето на залог, който отваря всички спортни събития за поне 24 часа, феновете имаха нужда единствено от малко по-съвременно мобилно устройство или компютър с интернет връзка. Така поставени всички условия успяха да генерират необходимия зрителски интерес, а нека не забравяме, че освен възможност за гледане на спорт на живо, при това актуален, всеки играч участва с шансове за допълнителни приходи.

Формулата за успех на Efbet в този момент не трябва да се разглежда като чудо, а като бърза и адекватна реакция, с която лоялните фенове, а и новите почитатели на този вид забавление, да намерят не само актуални предложения, но и възможност да разнообразят ежедневието си. Подобни предложения не се срещаха навсякъде, въпреки огромното желание. Спортът тук не беше забравен и играчите го оцениха.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:30 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още