IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лидерите препоръчват: Част V - Любомира Велчева

Изпълнителният директор на "Международна награда на херцога на Единбург – България" препоръчва любими книги, филми и музика

14:22 | 29.12.20 г.
<p>
	<em>Снимка: 9 Academy</em></p>

Снимка: 9 Academy

"Лидерите препоръчват" е поредица от интервюта с български личности, доказани професионалисти в своята област, които дават своите препоръки за качествено съдържание, на което да посветим времето си в следващите месеци, в които ще сме повече време у дома.

Днес ви срещаме с Любомира Велчева. За себе си тя казва, че вярва в хората, в техния потенциал, добронамереност и техните суперсили. През последните 7 години Любомира е изпълнителен директор на „Международна награда на херцога на Единбург – България“ - програма, която помага на млади хора да станат по-добрата версия на себе си. Паралелно с с това е активна част и от екипа на 9Academy, където пък се занимава със създаването на общност от хора, които правят бизнес по устойчив и принципен начин, подкрепяйки и помагайки си. А ако има думи, които до голяма степен да описват Любомира, това са: "Обичам природата, слънцето и да меся хляб".

Ето какво ни препоръчва Любомира Велчева за следващите месеци и кой е нейният човек за пример през тази толкова предизвикателна година:

Филм: "The Life Ahead"

Последният, който гледах и много ме развълнува, е "The Life Ahead" със София Лорен. Много човечен, интересен и многопластен ми се стори, а играта и образите - много истински. Иначе любим до ден днешен ми е "La Vita e Bella", който може да гледаш винаги и да откриеш там всеки път нови неща и метафори.

Сериал: "The Crown"

Голям фен съм на "The Crown", не само заради брилянтната селекция на актьори и игра, а и заради смелостта на създателите му да покажат кралицата и семейството ѝ в светлина, в която ние не сме я виждали: като майка, любима, сестра, човек. Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 19:41 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още