Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Zoom

MINI е официалният автомобил на Пловдив 2019

Сътрудничеството минава под мотото „изкуство в движение“

MINI е официалният автомобил на Пловдив 2019

Снимка: Пловдив 2019 

Британската автомобилна премиум марка MINI става автомобилен партньор на  Пловдив – Европейска столица  на културата до края на 2019 г. За тази цел MINI България предоставя шест автомобила MINI за шофиране на екипа и официалните гости, организатори и участници в многобройните културни събития. Фондация Пловдив 2019 ще се възползва от възможността да организира и посещения на събития от програмата и в региона и също за журналистически турове по предварително разработени маршрути. 

Сътрудничеството минава под мотото „изкуство в движение“. То е избрано неслучайно и кореспондира с основното послание на проекта “#Заедно“. Основната идея  е да го допълва и доразвива, както и да отразява основни елементи от цялостната философия на марката, които винаги са били свързани със съвременното изкуство, иновации и дизайн.  Наред с това графичното оформление на автомобилите използва възможностите на движещия се автомобил, за да превърне всяко MINI в арт произведение на колела, достойно за програмата на „Пловдив 2019“.За своевременното и прецизно организиране на дейностите и за да могат артистите да се придвижват със стил, организаторите могат да разчитат на моделите MINI Clubman и MINI Countryman, които съчетават характерния иконичен дизайн на марката с многостранна функционалност. Автомобилите са предоставени от М Кар Варна.

През 2019 г. марката MINI ще отбележи своя 60 годишен юбилей. В портфолиото на BMW Group е от 1999 г. когато марката Mini е закупена, за да продължи своята история на успеха в духа на 21 век. Първото MINI от новата история на марката е въведено на пазара през 2001 г. Към момента гамата на MINI включва четири модела MINI Hatch, MINI Cabrio, MINI Countryman и MINI Clubman, които позволяват на любителите на характерната философия и типичното за марката go-kart усещане да изберат автомобил отговарящ точно на техния начин на живот. 

Търговската мрежата на MINI в България включва три автосалона в София - Ауто Бавария, М Кар София и М Кар Варна, както и пет оторизирани сервизни центрове - София Ауто, Ауто Бавария, М Кар София, М Кар Пловдив, Бова Кар, М Кар Варна.

Пловдив е първият български град „Европейска столица на културата“. Става дума за уникален проект, който предоставя нови възможности за развитие на потенциала на града победител и нова международна видимост на българската култура като цяло. В програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019 са включени дейности и събития също в Южен Централен район на България.
 

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Бойчо Попов

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Zoom
Топ 5 на най-новите слотове в Winbet Казино