IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Общ дом за ДЗИ и СИБАНК

Централите на двете компании да бъдат събрани под един общ покрив от 2017 г.

13:49 | 23.07.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Мениджърите на компаниите при подписването на договора. <em>Снимка: ДЗИ</em></p>

Мениджърите на компаниите при подписването на договора. Снимка: ДЗИ

Централите на ДЗИ и СИБАНК да бъдат събрани под един общ покрив от 2017 г.

Планираното преместване бе скрепено  с договор за наем на офис площи в сградата с най-високи използваеми етажи в София – „Милениум център“, който се намира между булевардите „България", „Пенчо Славейков" и „Витоша" - до НДК.

На 22 юли 2015 г. се състоя и официалното подписване на договора за наем между членове на Управителните съвети на двете дружества, и представители на собственика на „Милениум център“.

Влизането в нов дом е голямо и дългоочаквано събитие, което не е просто физическо преместване, а има символично значение, отбеляза Петър Андронов, кънтри мениджър на КВС за България и главен изпълнителен директор на СИБАНК.

Същевременно той подчерта, че „това е първи общ дом на компаниите на КВС в България“.

Андронов допълни, че преместването е още един ясен знак за бъдещето на КВС в България, както и на амбициите на двете компании.

Припомняме, че ДЗИ и СИБАНК са част от белгийската банково-застрахователна група от 2007 г. насам, а България е един от стратегическите пазари на КВС. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:09 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още