IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН вписа в публичния регистър Българско речно плаване

13:43 | 05.11.03 г.
Автор - снимка
Създател
КФН вписа в публичния регистър Българско речно плаване
На свое заседание от 5 ноември 2003 г. Комисията по финансов надзор вписва в публичния регистър "Параходство Българско речно плаване" ЕАД, гр. Русе и емисия ценни книжа на дружеството в размер на 895 404 броя обикновени, поименни, безналични, свободно прехвърляеми акции с номинална стойност от 1 лев всяка.

В публичният регистър беше вписано и "Топлофикация Сливен" ЕАД, гр. Сливен и емисията ценни книжа в размер на 4 966 419 броя обикновени, поименни, безналични, свободно прехвърляеми акции с номинална стойност от 1 лев всяка.

КФН вписва в публичния регистър и "Топлофикация Враца" ЕАД, гр. Враца и емисията ценни книжа в размер на 6 234 358 броя обикновени, поименни, безналични, свободно прехвърляеми акции с номинална стойност от 1 лев всяка.

КФН вписва в публичния регистър емисия ценни книжа, издадена от "Каолин" АД, гр. Сеново, в размер на 5000 броя обикновени, поименни, безналични, свободно прехвърляеми, лихвоносни облигации с номинална и емисионна стойност от 1000 евро всяка.

Комисията за финансов надзор не издава окончателна забрана за публикуване на търгово предложение на "Аутобар Груп Б. В.", Холандия за закупуване на акции на "Софияпласт" АД, гр. София, от останалите акционери на дружеството чрез инвестиционен посредник "Авал ин" АД. Предложената цена за една акция е 6.62 лева.

Комисията за финансов надзор наложи временна забрана за публикуване на търгово предложение на "Завод за хартия" АД, гр. Оряхово за закупуване на акции на "Бъдещност" АД, гр. Чирпан, от останалите акционери на дружеството чрез инвестиционен посредник "Авал ин" АД.

Комисията за финансов надзор прие Наредба за изискванията, на които трябва да отговарят физическите лица, които по договор непосредствено извършват сделки с ценни книжа и инвестиционни консултации относно ценни книжа, както и реда за придобиване и отнемане на правото да упражняват такава дейност.

Зам.-председателят на КФН, ръководещ управление "Надзор на инвестиционната дейност", издаде одобрение на Теодор Димитров Анадолиев да придобие пряко повече от 10 на сто от дяловете от капитала на "Милиард инвест" ООД, гр. София
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:51 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още