IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Баща продаде сина си онлайн

Съдът в Китай осъди 22 – годишен мъж за това, че е продал сина си в интернет за 18 хил. йоана (1 792 паунда)

18:30 | 11.06.10 г.
Баща продаде сина си онлайн

Мъж от централната провинция Хубей е продал двегодишният си син на семейна двойка от Пекин през април миналата година, след като е пуснал обява за детето онлай, съобщава изданието Beijing Times.

Мъжът, който е представен само като „Лу“, е продал детето след като се разделил с майка му и решил, че няма нито пари, нито време, за да го отглежда.

В последствие обаче бащата съжалил за постъпката си и след като се събрал с майка на детето през юни миналата година, обвинил двойката от Пекин в трафик на деца и изискал полицията да му върне сина.

След като направил проучване, съдът в Пекин обвинил Лу, че е изоставил сина си, и го осъдил на шест месеца затвор и една година пробационен период.

Двойката от Пекин също била разпитана от съда, но хората не виждали нищо нередно в това, че са искали да отгледат едно нежелано дете.

Съдебните власти разпоредили детето да бъде върнато на родителите си, а сумата, срещу която е било продадено, е била конфискувана от властите.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:14 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още