IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Moody’s може да намали рейтинга на Испания, щатските индекси надолу

Днешната търговия беше волатилна и заради по-лошите от очакваното данни за трудовия пазар в САЩ

23:08 | 30.06.10 г. 2
Автор - снимка
Създател
Moody’s може да намали рейтинга на Испания, щатските индекси надолу

Щатските индекси заличиха първоначалните си печалби, след като агенцията за кредитен рейтинг Moody’s обяви, че може да намали рейтинга на Испания от сегашното му ниво Aaa, предаде Bloomberg.

Днешната търговия беше волатилна и заради по-лошите от очакваното данни за трудовия пазар в САЩ.

Индексът S&P 500 загуби 1% до 1031 пункта, а Dow Jones Industrial Average падна също с 1% до 9774 пункта, понижавайки се за пети пореден ден. Nasdaq Composite загуби 1,2 на сто до 2109 пункта.

По-рано през деня щатските акции отчитаха ръст, след като бе изнесен доклад, според който бизнес активността е нараснала за девети месец.

Положително на търговията в началото на сесията се отрази и новината, че европейските банки са получили от Европейската централна банка по-малко финансиране, отколкото се очакваше.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:24 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от САЩ виж още

Коментари

2
rate up comment 14 rate down comment 0
USBPerorr
преди 13 години
и още малко материал за размисъл 11:16Рейтинга на Moody's Corp може да бъде понижен от А-1 от Standard & Poor's в резултат на увеличаващият се риск, произтичащ от новите регулации във финансовия сектор в САЩ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 14 rate down comment 0
USBPerorr
преди 13 години
Според мен това вече не може да се нарече търговия.малко история от днес:17:31Търговията в момента е без ясна посока след разнопосочните данни от Европа и САЩ. Ако в момента се появи негативна новина, може да повлияе доста сериозно на пазара в посока надолу, именно за това риска е висок, търговията нервна и податлива на спекулации.А ЕТО Я И НОВИНАТА:21:40Moody's Investors Service Inc. съобщиха, че може да понижат кредитния рейтинг на Испания. Съобщението предизвика спад в американските индекси и еврото.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още