IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трейс Груп подписа договор за 8 млн. лв. с община Ловеч

Дружеството затвърждава силните си позиции в региона

11:27 | 04.08.10 г.
Автор - снимка
Създател
Трейс Груп подписа договор за 8 млн. лв. с община Ловеч

Трейс Груп Холд АД е подписало миналия петък договор с община Ловеч на стойност 8,1 млн. лв., се казва в уведомление на дружеството, публикувано чрез БФБ.

Договорът е за изпълнение на обществена поръчка с предмет „Подобряване на физическата и жизнена градска среда в община Ловеч”, като срокът е 300 календарни дни.

Изпълнението ще се финансира със средства на Европейския фонд за регионално развитие и Държавния бюджет на Република България чрез оперативна програма „Регионално развитие” 2007–2013.

То предвижда различни дейности по ловешките булеварди "България" и "Мизия", светофарите, подлезите и зелената система в града, парка "Баш Бунар".

Трейс Груп Холд АД е с установени позиции в региона, се казва още в уведомлението.

Като водещ партньор в Обединение „Трейс Инженеринг”, компанията изгражда пречиствателна станция за отпадъчни води – ІІ-ри етап, биологично пречистване в гр. Троян по оперативна програма „Околна среда 2007–2013” на стойност 4,9 млн. лв.

Като водещ партньор в Сдружение ”Трейс – Плевен” холдингът изпълнява и „Проект за рехабилитация на пътната инфраструктура, Лот № 2 – северозападна и централна северна област”. Договорът е на стойност 24,3 млн. лв.

Компанията е изпълнител на Лот 3 от магистрала Тракия, както и на разширението на столичното метро.

За първото полугодие на 2010 дружеството отчете петкратно увеличение на печалбата си на годишна база до 4,3 млн. лв.

Акциите на Трейс Груп се повишават с 5,4% в днешната търговия на БФБ до 48,49 лв. за брой, което представлява спад от 23% от началото на годината и понижение от 5,5% за последната година.

Пазарната капитализация на компанията е в размер на 106,7 млн. лв.  

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:57 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още