IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Платежният баланс и преките инвестиции през септември на фокус през седмицата

БНБ ще обяви и данни за дружествата, специализирани в кредитиране и инвестиционните фондове за второто тримесечие на 2010 г.

07:38 | 15.11.10 г.
Платежният баланс и преките инвестиции през септември на фокус през седмицата

В понеделник (15 ноември) БНБ ще публикува данни за платежния баланс през септември 2010 г., от които ще станат ясни приходите от туризъм, преките чуждестранни инвестиции, търговският баланс, притокът от заеми и депозити от чужденци. Те формират общия платежен баланс, който показва дали резервните пари на БНБ се увеличават или не.

Също в понеделник ще се проведат общи събрания на Елма АД, Интрансмаш-инженеринг АД и Север холдинг АД, както и общо събрание на облигационерите на Пълдин Лайън Груп АДСИЦ и аукцион за неизползваните права в увеличението на капитала на Балканкар-Заря АД-Павликени.

За вторник (16 ноември) са насрочени общи събрания на акционерите в Асеновград Табак АД, Плевен БТ АД, Благоевград-БТ АД и Шумен - Табак АД. БНБ ще обяви данните за третото тримесечие на 2010 г. на дружествата, специализирани в кредитиране.

В сряда (17 ноември) БНБ ще обяви данни за инвестиционните фондове към 30 септември 2010 г.

В четвъртък (18 ноември) НСИ ще публикува информация за инвестиционната активност в промишлеността през октомври 2010 г. Ще бъдат оповестени и данни за третото тримесечие на 2010 г. за цените на производител в селското стопанство и средствата за подслон и местата за настаняване.

Също в четвъртък ще се проведе аукцион за неизползваните права в увеличението на капитала на Пи Ар Си АДСИЦ.

За петък (19 ноември) е насрочено общо събрание на акционерите в Гранд Хотел Варна АД.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:55 | 12.11.10 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още