IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерно дружество на Трейс Груп подписа нов договор за строителство в Сърбия

Стойността на договора е 172,8 хил. лв. без ДДС

11:52 | 25.08.16 г.
Дъщерно дружество на Трейс Груп подписа нов договор за строителство в Сърбия

Дъщерно дружество на Трейс Груп Холд АД подписа нов договор за строителство в Сърбия, съобщава пътният холдинг чрез БФБ-София.

На 17 август Трейс ПЗП Враня подписа договор за „Строителство на пътища за достъп, канали за обслужване на превозни средства, тенти, огради, електрически работи за РСД „Жельковац“ Лесковац“.

Стойността на договора е 172,8 хил. лв. без ДДС. Договорът влиза в сила от 22 август 2016 г. Срокът за изпълнение е 45 работни дни.

ОБОБЩЕН ОТЧЕТ ЗА ПЕРИОД:
От началото на годината
Възложител е PWW Deponija Dva doo Leskovac (PWW Депо две оод Лесковац). Проектът се финансира от бюджета на PWW Deponija Dva doo Leskovac.

Ще бъдат извършени изкопни работи, монтаж на стоманобетонни тръби и водостоци, полагане на основи, изработка на бетонови канавки, канали и тенти за обслужване на МПС, монтаж HDPE фолия. 

Трейс ПЗП Враня ООД е част от групата на Трейс Груп Холд АД от началото на 2015 г. Дружеството изпълнява дейности по поддръжка и реконструкция на улици и пътища на територията на 13 общини в Сърбия.

От началото на годината акциите на Трейс Груп Холд АД зоевтиняват с 9,23%, а за година спадът в цената достига 17,83% до 5,183 лв. За периода книжата се котират в диапазона межди 4,81 лв. и 6,579 лв. Пазарната капитализация е 125,429 млн. лв.

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:32 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още