IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ПИБ организира среща с акционерите на 25 август

Миноритарните акционери ще могат да разговарят с ръководството на банката за четвърти път от началото на годината

17:40 | 19.08.16 г. 7
Автор - снимка
Създател
ПИБ организира среща с акционерите на 25 август

ОБОБЩЕН ОТЧЕТ ЗА ПЕРИОД:
От началото на годината
ТБ Първа инвестиционна банка АД (ПИБ) организира поредна среща с миноритарните акционери, съобщава банката чрез БФБ-София.

Срещата е насрочена за 25 август, четвъртък, от 10:30 часа и ще се проведе в конферентната зала в сградата на банката на бул. „Драган Цанков“ 37 в София.

От ПИБ молят миноритарните акционери да заявят своето участие до края на работния ден на 24 август 2016 г. на адрес ir@fibank.bg.

Така банката ще се срещне със своите акционери за четвърти път от началото на 2016 г. Предходната среща бе на 22 юни.

Акциите на банката поевтиняха с 0,8% днес до 2,32 лв. за брой в 10 сделки и 14 240 лв. оборот.

Свързани компании:

ТБ Първа Инвестиционна Банка(FIB)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:08 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

7
rate up comment 1 rate down comment 2
mailoff
преди 7 години
аз от тази среща очаквам само добри новини. а и никой не купува на сила, да не забравяме
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6
rate up comment 2 rate down comment 4
Silveto
преди 7 години
Хайде пак едни групички хора са им натиснали копчето и се задействаха по команда. Странно ми е само защо тези хорица плюят по банките ни, след като те издържаха стрес тестовете, които бяха с изключително сериозни критерии и при едно потенциално най-лошо стечения на обстоятелствата. Очевидно тези групички имат изгода да бъде разклатена финансовата ни система.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 5 rate down comment 4
ТИМ
преди 7 години
Долното не е препоръка!!!!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 8 rate down comment 6
ТИМ
преди 7 години
http://***.capital.bg/biznes/finansi/2016/08/19/2813793_pib_vsichko_v_imeto_na_stabilnostta/
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 13 rate down comment 9
ТИМ
преди 7 години
***: Всичко в името на стабилносттаПроверката в третата по големина банка не отговори на обществените очакванияВ анализа на регулатора след проверките се казва, че необслужвани кредити за 3.7 млрд. лв. са били неправилно класифицирани като редовни. Това погрешно третиране на лоши кредити като здрави ще трябва да се коригира в отчетите за тази година, като междувременно банките, в които са засечени такива случаи, трябва да начислят допълнителни провизии за 474.9 млн. лв. Имайки предвид, че основно две са банките, които ще трябва да направят тези корекции, е ясно и къде са концентрирани тези милиарди неправилно отчитани кредити.Заедно с другите засечени нарушения общата сума на корекциите за системата е 665 млн. лв. От тях 419.6 млн. лв., или 71%, са корекциите, които трябва да направи ***. Тя е един от двата участника в проверката с най-драстично преизчислени базови показатели. Най-важният от тях - капиталът от първи ред (CET1), е поправен от 11.3% на 5%, или само с половин процентен
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 15 rate down comment 13
i_hristov
преди 7 години
***, като ти гледам стила на писане и несвързаните бъртвежи - ти не си никакъв гражданин, пък камо ли и на ЕС! Ти си чисто и просто един незадоволен ***, който си изкарва комплексите във форума на Инвестор!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 21 rate down comment 14
ТИМ
преди 7 години
ЩЕ ОБЯСНЯТ ЛИ НА КОГО СА ОНИЯ 800 МЛН.ЛВ, ЩОТО НЕ СА НА СУЛЮ И ПУЛЮ, А СА НА КОЙ ИЛИ НА КОГО ?????ЗАЩО ИМАТ 200 МЛН.ЛВ КЪМ КИПЪРСКИ ГРАЖДАНИН КРЕДИТИ ????? ТОВА КЪДЕ Е ПОЗВОЛЕНО В ЕС????? КОГО ФИНАНСИРАТ И НА КОГО ПЕРАТ ПАРИТЕ... И КОГА КАЦИЯТА ИМ ЩЕ СТРУВА, КОЛКОТО ТРЯБВА???? ТАКИВА ВЪПРОСИ, ЕДВА ЛИ ЩЕ ОТГОВОРЯТ.. КАКТО Е ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ, БАНАНОВАТА НИ РЕПУБЛИКА..!!!! ПОСЛЕ ИНВЕСТИРАЙТЕ В БЪЛГАРСКОТО И В БЪЛГАРСКИТЕ БАНКИ.. ХАХАХ КОГА И КАК ЩЕ ВЪЗТАНОВИТЕ ДОВЕРИЕТО В АКЦИОНЕРИТЕ СИ, ЩОТО С ТИЯ СРЕЩИ ЕДВА ЛИ НЕ... НЯМАТЕ ОЩЕ ПРЕДСТАВА КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ, ОТ КАКТО ОБРЪЧА ОТ ФИРМИ ВИ ПРИТИСНА!!! НЯМА КАК ДА ИЗМИЕТЕ ТОВА, КЪДЕ СА ВИ ПАРИТЕ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ, ЗАЩО ДА ДЪРЖИМ ВАШИ, АКЦИИ, ЗА БОРОСПОРТ, КЪДЕ КАКВО ИЗПРАХТЕ...ДО КОГА МИСЛИТЕ ДА ЗАБЛУЖДАВАТЕ ЕС И НАС КАТО ГРАЖДАНИ НА ЕС?????
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още