IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синергон Петролеум увеличи капитала си двойно до 1,1 млн. лв.

Увеличението е изцяло за сметка на едноличния собственик Синергон Холдинг

11:53 | 10.09.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Синергон Петролеум увеличи капитала си двойно до 1,1 млн. лв.

Синергон Петролеум ЕООД увеличава капитала си с 550 хил. лв., става ясно от публикувано уведомление от предприятието майка на страницата x3news.com. Синергон Петролеум е с едноличен собственик Синергон Холдинг АД. Справка в Търговския регистър показва, че след увеличението капиталът на дружеството възлиза на 1,100 млн. лв.

Увеличението на капитала е вписано на 9 септември, като са били записани нови 55 хил. дяла на стойност от по 10 лв. за дял. В уведомлението се посочва още, че увеличението на капитала е изцяло за сметка на Синергон Холдинг, който остава едноличен собственик на дружеството.

Припомняме, че Синергон отчете 208 хил. лв. консолидирана загуба през второто тримесечие на годината, докато през същия период на миналата година отрицателният финансов резултат възлизаше на 2,1 млн. лв. Консолидираните продажби през втората четвърт на годината спадат с 16% на годишна база.

За последния месец на пода на БФБ има сключени 31 сделки с акции на Синергон Холдинг на средна цена от 1,03 лв. За същия период акциите на компанията поевтиняват с 8,19%.

Последната сключена сделка с ценните книжа на дружеството е от 7 септември, когато бяха прехвърлени 3 хил. акции на цена от 1,031 лв. за брой.

Свързани компании:

Синергон Холдинг АД(SNRG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:01 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още